Antena 3 CNN High Tech Sony lansează două noi modele de căşti pentru jocurile de tip first person shooter

Sony lansează două noi modele de căşti pentru jocurile de tip first person shooter

Sony lansează două noi modele de căşti pentru jocurile de tip first person shooter
18 Aug 2010   •   17:53

Sony lansează DR-GA500 şi GA200, două noi modele de căşti pentru utilizatorii pasionaţi de jocuri. Fiecare model a fost conceput pentru a răspunde exigenţelor diferite ale gamerilor, relevate de studiile efectuate pe acest segment.

Modelul DR-GA500 îmbină decodorul Dolby Pro Logic IIx cu tehnologia Sony Virtual Phones (VPT) pentru a crea efectul de amplitudine 7.1ch 3D. Procesarea semnalului este realizată separat, într-o unitate externă compactă.

Rezultatul este un efect sonor cu detalii spaţiale precise, pentru jocurile de tip first person shooter (FPS), unde sunetul este la fel de important precum detaliile vizuale.

Ambele game de căşti, atât DR-GA500, cât şi GA200 pot fi utilizate şi pentru jocurile de strategie online, care implică mai mulţi jucători, în care durată mare de joc reprezintă o obişnuinţă. Cele două modele dispun de două unităţi de 40 de mm. Au un design cu strat triplu de acoperire a căştilor pentru confort la utilizarea de lungă durată.

Design-ul cu strat triplu de acoperire al căştilor are la bază nevoia de ventilaţie şi evitarea formării presiunii asupra urechii. Ambele modele integrează un microfon compact.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Sony
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close