Antena 3 CNN High Tech Sony lansează în România Playstation VR

Sony lansează în România Playstation VR

Sony lansează în România Playstation VR
17 Ian 2017   •   16:59

Noul sistem PlayStation VR va fi disponibil oficial în magazinele din România pe 24 ianuarie a.c., lansarea sistemului de realitate virtuală care duce consola PS4 la următorul nivel de imersiune fiind precedată de un eveniment deschis publicului pe 21 şi 22 ianuarie la Impact Hub Bucureşti, se arată într-un comunicat remis marţi AGERPRES. 

Potrivit comunicatului, evenimentul este dedicat tuturor pasionaţilor de gaming şi home entertainment care vor sa experimenteze Playstation VR. Fanii vor avea la dispoziţie peste 10 titluri cu jocuri uimitoare care îi vor introduce în lumea Playstation VR. 

'În momentul de faţă, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici şi independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Aceşti dezvoltatori, dar şi cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS), au creat până acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri. Peste 50 dintre acestea vor fi lansate până la sfârşitul acestui an', se menţionează în comunicat. 

În scopul extinderii liniei de titluri PS VR, SCE a încheiat un parteneriat cu dezvoltatori de software de utilităţi spre a oferi cât mai multe soluţii inovatoare pentru această tehnologie şi pentru a consolida mediul de dezvoltare pentru PS VR. 

Sony Interactive Entertainment Inc. (SIE) se ocupă cu distribuţia, marketingul şi vânzarea sistemului de divertisment PlayStation 4 (PS4), sistemului de divertisment PlayStation 3 şi a sistemului de divertisment portabil PlayStation Vita (PS Vita). 

Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deţinută integral de Sony Corporation, are acoperire globală şi birouri regionale în California, Londra şi Tokyo.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sony
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close