Antena 3 CNN High Tech Steve Jobs confirmă un nou produs "important" de care este "foarte încântat"

Steve Jobs confirmă un nou produs "important" de care este "foarte încântat"

Steve Jobs confirmă un nou produs "important" de care este "foarte încântat"
26 Ian 2010   •   12:25

Şeful Apple, Steve Jobs, a confirmat luni faptul că în această săptămână va fi lansat ?un produs important de care suntem foarte entuziasmaţi?. Anunţul a fost făcut în timpul unei conferinţe de presă susţinute pentru a prezenta rezultatele financiare, din ultima parte a anului trecut, ale companiei pe care o reprezintă, transmite www.pcadvisor.co.uk.

Pasionaţii de tehnologie vor trebui însă să aştepte până miercuri când va avea loc aşteptata lansare, pentru a afla dacă este vorba despre anticipata tabletă Mac.

Declaraţia lui Jobs a fost transmisă în paralel cu informaţii despre livrări masive de terminale iPhone şi Mac la finele lui 2009, până pe 26 decembrie.

Compania a raportat un profit net de 3,38 miliarde de dolari comparativ cu 2,26 miliarde în prima parte a anului 2009. Creşterea a fost pusă pe seama vânzărilor în creştere cu 100% ale iPhone care au însumat 8,7 milioane de unităţi. Vânzările de computere Mac au crescut cu 33%, ajungând la 3,36 milioane de unităţi în aceeaşi perioadă. În acelaşi timp, vânzările de iPod-uri au scăzut cu 8 procente, la 21 milioane de unităţi.

Majoritatea specialiştilor prevăd, pentru ziua de miercuri, lansarea Apple Tablet. Potrivit zvonurilor, device-ul ar putea fi un eBook reader, un dispozitiv pentru jocuri, un instrument pentru videoconferinţe, un nou laptop, un dispozitiv mobil pentru Internet sau o combinaţie a tuturor celor enumerate. Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură conferinţa de presă de miercuri, în care va fi prezentat oficial noul produs.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Apple steve jobs iPad
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close