Antena 3 High Tech Steve Jobs, făcut una cu pământul de o ANCHETĂ FBI. Vezi detalii şocante despre viaţa fondatorului Apple

Steve Jobs, făcut una cu pământul de o ANCHETĂ FBI. Vezi detalii şocante despre viaţa fondatorului Apple

de O.P.    |    10 Feb 2012   •   09:14
Steve Jobs, făcut una cu pământul de o ANCHETĂ FBI. Vezi detalii şocante despre viaţa fondatorului Apple
Sursa foto: Foto: Gawker.com

FBI a publicat joi cele 191 de pagini ale unei anchete nu tocmai flatante pentru Steve Jobs, care a fost deschisă în 1991 în perioada în care acesta era favorit pentru conducerea unei comisii prezidenţiale.

> VEZI  AICI TOT RAPORTUL FBI-ULUI

Ancheta, care se bazează pe zeci de interviuri cu prietenii, colegii şi apropiaţii lui Steve Jobs, conchide că acesta este un lider strălucit pe care majoritatea persoanelor intervievate îl "recomandau pentru a ocupa o funcţie de încredere şi responsabilitate", scrie Mediafax.

Steve Jobs era atunci candidat pentru conducerea Consiliului prezidenţial de promovare a exporturilor americane, în timpul preşedintelui George Bush tatăl.

În paginile pe care FBI le-a publicat pe site-ul său de Internet în virtutea legii privind libertatea de informare şi la solicitarea Wall Street Journal, se poate citi că "mai multe persoane au pus la îndoială onestitatea lui Jobs, declarând că acesta denaturează realitatea pentru a-şi atinge scopurile".


O persoană chestionată apreciază că era "un individ ipocrit care nu era nici complet direct, nici complet sincer".

Dar o altă persoană a remarcat că Steve Jobs, decedat la vârsta de 56 de ani în urma unui cancer de pancreas, îşi conducea "afacerile în mod onorabil", adăugând că nu l-a văzut niciodată "exprimându-se Subiectiv sau având prejudecăţi". O alta vorbeşte despre "integritatea" sa şi despre "marele său simţ moral". Alta îl descrie ca pe un bărbat "extrem de inteligent, un adevărat lider care a făcut diferenţa în industria informatică".

Steve Jobs, care a fost indisponibil "timp de trei săptămâni" pentru a răspunde întrebărilor FBI, a consumat droguri în liceu şi facultate, între care marijuana, haşiş şi LSD.

Mai multe interviuri menţionează existenţa unei fiice pe care Steve Jobs o avea dintr-o relaţie cu o prietenă din liceu, afirmând că directorul Apple a neglijat-o "multă vreme", dacă nu chiar a abandonat copilul înainte de a-i veni în ajutor recent.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close