Antena 3 CNN High Tech Steve Jobs, şeful Apple: Google vrea să ucidă iPhone. Dar nu-i vom lăsa

Steve Jobs, şeful Apple: Google vrea să ucidă iPhone. Dar nu-i vom lăsa

Steve Jobs, şeful Apple: Google vrea să ucidă iPhone. Dar nu-i vom lăsa
02 Feb 2010   •   18:02

La doar câteva zile după ce compania sa a lansat aşteptatul iPad, Steve Jobs, şeful Apple, a criticat dur atât Google cât şi Adobe, în cadrul unei întâlniri cu stafful său. Jobs s-a plâns de faptul că Google a intrat pe teritoriul Apple prin lansarea telefonului Nexus One, se arată într-un articol postat de www.wired.com, şi citat de www.telegraph.co.uk.

Potrivit celor prezenţi la întâlnirea angajaţilor Apple, Jobs ar fi spus: ?Nu am intrat în afacerile cu căutări pe net. Ei au intrat în afacerile cu telefoane. Să fiţi siguri că vor să ucidă iPhone. Dar nu-i vom lăsa.? Jobs a vorbit în continuare despre Google şi a ironizat mantra companiei - ?don?t be evil? (nu fi rău, n.r.), despre care a spus că este o prostie.

Şeful Apple a trecut apoi la compania Adobe despre care a spus că este leneşă, potrivit sursei din interior a publicaţiei Wired, care a fost prezentă la întâlnirea din cadrul Apple.
Steve Jobs a spus că Adobe ?are potenţialul de a face lucruri interesante însă refuză să o facă?. El a explicat apoi de ce Apple refuză să suporte Flash, utilizat de multe site-uri web, deoarece consideră aplicaţia ?atât de plină de bugg-uri?. Potrivit sursei Wired, Jobs ar fi dat vina pe tehnologia Flash din cauza căreia s-ar fi stricat multe Mac-uri.

De asemenea, şeful Apple ar fi previzionat faptul că nimeni nu va mai folosi Flash în viitor deoarece lumea se îndreaptă către HTML 5. Apple nu a facut comentarii pe marginea subiectului din articolul publicat în Wired.com.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steve jobs Apple iphone
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close