Antena 3 CNN High Tech Topul greșelilor care scurtează viața telefonului mobil

Topul greșelilor care scurtează viața telefonului mobil

În cazul în care lăsați telefonul la încărcat peste noapte, aveți telefonul mereu pe vibrații sau ecranul este mereu la luminozitate maximă, telefonul vostru nu este în cea mai bună stare. Ce trebuie să știți pentru a prelungi viața telefonului.

Topul greșelilor care scurtează viața telefonului mobil
Sursa foto: getty images; emilm
de Ştefan Petrică    |    04 Dec 2022   •   11:08

Durata de viață a bateriilor telefoanelor mobile este una dintre cele mai frecvente probleme ale smartphone-urilor. Cum putem prelungi viața telefoanelor mobile.

În cazul în care lăsați telefonul la încărcat peste noapte, aveți telefonul mereu pe vibrații sau ecranul este mereu la luminozitate maximă, să știți că telefonul vostru, nu este în cea mai bună stare.

Indiferent daca dispozitivul este rezistent la apă, asta nu înseamnă că trebuie expus la umiditate și praf.

Într-adevăr, telefoanele au acel adeziv care le permite să nu intre apa și praful în interior, dar și acel adeziv se uzează în timp.

Dacă telefonul dumneavoastră este mereu pe funcția de vibrații, trebuie să știți că la fiecare vibrație se consumă din baterie. Astfel, e mai bine să lăsați din când în când telefonul pe silent mode sau să mai alternați modurile în care folosiți telefonul.

Nu lăsați telefonul peste noapte la încărcat, sau dacă lăsați peste noapte, activați acea încărcare inteligentă. Încărcarea inteligentă se oprește la 80%, iar de acolo se încarcă în 5 ore până la 100%.

×
Subiecte în articol: telefon mobil smartphone
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close