Antena 3 CNN High Tech Trucuri din lumea creatorilor de conținut. Modul în care reușesc influencerii să realizeze fotografii de calitate cu telefonul

Trucuri din lumea creatorilor de conținut. Modul în care reușesc influencerii să realizeze fotografii de calitate cu telefonul

Telefoanele sunt, de ceva vreme, camerele noastre de buzunar, iar influencerii sunt cei care dețin secretele fotografiilor care pot concura, uneori, chiar și cu cele realizate cu ajutorul aparatelor profesionale.

Trucuri din lumea creatorilor de conținut. Modul în care reușesc influencerii să realizeze fotografii de calitate cu telefonul
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Dec 2023   •   18:53

Cu multe îmbunătățiri aduse de-a lungul timpului, camerele telefoanelor mobile au ajuns să realizeze fotografii și filmulețe care pot rivaliza, uneori, chiar și cu materialele realizate cu aparatele foto profesionale.

Andreea Cigolea, jurnalist Antena 3 CNN, realizator al emisiunii Sfat de Sănătate și creator de conținut pe social media, a dezvăluit secretele fotografiilor de calitate, realizate cu telefonul mobil.

"Mi se pare că fără tehnologie nu mai poți face nimic în ziua de azi. Totul este la un click distanță. Pentru reels, pe lângă alte aplicații, folosesc instrumentele oferite de Instagram, însă, de multe ori, pentru că nu am răbdare, le cer ajutorul unor prieteni care se ocupă de montaj. Acest lucru se întâmplă când vreau ca informația să ajungă la cât mai mulți oameni", a spus Andreea Cigolea.

Andreea subliniază că, pe lângă alte aspecte, lumina este cea care face diferența în ceea ce privește calitatea fotografiilor.

Citește și: Idei de cadouri de Secret Santa pentru bărbați. Alegeri inspirate pentru colegi și prieteni

"De când lucrez în televiziune, am aflat că cel mai important este să ai o lumină bună. Lumina bună este cea de dimineață, atunci când ne trezim și ne uităm pe geam.

De asemenea, vedem cu toții că atunci când te întâlnești cu cineva îți dai seama că parcă nu arată așa cum știai, motiv pentru care eu nu folosesc filtre. Filtrele înseamnă, în cazul meu, o ajustare de lumină și cam atât. De asemenea, culorile hainelor dau foarte bine în poze", a mai adăugat Andreea Cigolea.

Crearea de conținut foto și video de calitate a devenit un standard pentru mulți utilizatori de telefoane mobile. Printre telefoanele care au demonstrat că se descurcă foarte bine la acest capitol se numără modelele HONOR 90.

Un astfel de telefon este echipat cu un sistem avansat de cameră triplă, inclusiv o cameră principală puternică, de 200 de megapixeli, o camera ultrawide și macro de 12 megapixeli, dar și o cameră de adâncime de 2 megapixeli.

Pe lângă sistemul de camere, reținem și opțiunile de editare integrate, care îți permit să realizezi un reels în doar câteva secunde.

×
Subiecte în articol: smartphone fotografii
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close