Antena 3 CNN High Tech Un fost director Microsoft a murit în accidentul de avion din Connecticut

Un fost director Microsoft a murit în accidentul de avion din Connecticut

Un fost director Microsoft a murit în accidentul de avion din Connecticut
Sursa foto: Foto: socialventurepartners.org
de M.Z.    |    10 Aug 2013   •   20:27

Un fost director la Microsoft, Bill Henningsgaard, a murit la 54 de ani, după ce avionul personal la bordul căruia se afla împreună cu fiul său s-a prăbuşit vineri în apropiere de Aeroportul Tweed, la New Haven, în statul Connecticut, a confirmat familia acestuia, relatează BBC News online.

Henningsgaard, un fost director de marketing timp de 14 ani la Microsoft, se afla la bordul avionului personal împreună cu fiul său Maxwell, în vârstă de 17 ani, potrivit Mediafax. El călătorea spre Coasta de Est, pentru a-l ajuta pe fiul său să îşi aleagă un colegiu la care să studieze.

Avionul s-a prăbuşit peste două case, după impact existând temeri că doi copii ar fi putut de asemenea să fi murit. Cele două case din oraşul East Haven au luat foc. Un martor ocular a declarat că o femeie striga, după ce copiii săi erau blocaţi într-una dintre case.

Un reprezentant al pompierilor a confirmat că de la locul accidentului au fost recuperate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, patru cadavre.

Avionul a decolat de pe Aeroportul Teterboro din statul New Jersey. Aparatul, de tip Rockwell International Turbo Commander 690B, s-a prăbuşit vineri la ora locală 11.25 (18.25, ora României), în timp ce se apropia de aeroport, în condiţii de ploaie, potrivit unor oficiali.

Directoarea aeroportului a declarat că pilotul a vorbit cu controlorii de trafic aerian, dar că nu a semnalat că s-ar afla în vreun pericol.

Henningsgaard a lucrat la Microsoft în perioada 1988-2002, după care a părăsit gigantul informatic pentru a se dedica unor acţiuni filantropice.





×
Subiecte în articol: connecticut
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close