Antena 3 CNN High Tech Vezi aici cele mai tari gadget-uri cu adrenalină

Vezi aici cele mai tari gadget-uri cu adrenalină

Vezi aici cele mai tari gadget-uri cu adrenalină
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    14 Mai 2012   •   15:06

Inventatorii de gadget-uri au soluţii pentru cele mai neobişnuite idei. Nimic nu mai este imposibil. De exemplu, puteţi face o plimbare cu bicicleta pe gheţurile Antarcticii. Bicicleta hibrid Hanebrink ATB poate fi folosită pe orice tip de teren, spun producătorii. Cei care au încercat-o deja spun că este ideală pe nisip şi zăpadă.

Motorul bicicletei poate atinge viteza de 32 de kilometri pe oră. Vă doriţi un astfel de hibrid? Poate fi al vostru pentru suma modică de 850 de dolari.

Iubitorii de senzaţii tari pot alege acum rolele cu motor. Inventatorii de gadget-uri  s-a gândit la ei când au creat MotoSk8, rolele ce pot atinge chiar 40 de kilometri la oră.

Motorul funcţionează cu benzină fără plumb, iar în rezervor încap puţin peste 400 de mililitri, suficienţi pentru o plimbare de o oră şi jumătate.

Preţul unei perechi de astfel de role este de peste 600 de dolari.

Inventatorii au găsit o soluţie şi pentru dependenţii de schi. Cu o investiţie de aproape 700 de dolari puteţi achiziţiona Crosskate, schiuri cu clăpari, pe care să le utilizaţi pe timp de vară sau atunci când nu este zăpadă. Economisiţi astfel şi banii pe excursiile pe care le făceaţi în sezonul cald în ţările cu zăpadă.

Pentru pasionaţii sporturilor de apă BladeFish 5000 DPV Sea Scooter este cel mai nou gadget subacvatic. Această "jucărie" este destinată scufundărilor de agrement sau celor care practică snorkeling.

Scuterul cântăreşte aproape 5 kilograme şi funcţionează până la o adâncime de 40 de metri, iar preţul său poate ajunge până la este de 900 de dolari.


×
Subiecte în articol: gadget schi scuter
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close