Antena 3 CNN Horoscop Formula compatibilității! Află dacă te potrivești cu partenerul tău: ”Gemenii se potrivesc cu Balanțele”

Formula compatibilității! Află dacă te potrivești cu partenerul tău: ”Gemenii se potrivesc cu Balanțele”

 Formula compatibilității! Află dacă te potrivești cu partenerul tău: ”Gemenii se potrivesc cu Balanțele”
18 Apr 2018   •   23:52

Daniela Simulescu vorbește despre compatibilitățile dintre zodii. Specialistul susține că formula compatibilității este mult mai complexa decât pare.

"Fiecare are o astrograma, este ca o ecuatie. Cand vorbim de zodie vorbim de energie. Se intampla insa sa fii atras de persoana total diferita. Zodiile de foc se inteleg bine intre ele, la fel si cele de aer, pamant, apa. Zodiile de foc se inteleg foarte bine cu cele de aer, la fel si cele de pamant cu cele de apa. Berbecul se zice ca se intelege foarte bine cu Leul, Sagetatorul, Gemeni, Varsator, Balanta. Insa poate face casa buna si cu Racul daca il lasa pe rac sa fie emotional. Cu Scorpionul poate compatibil pentrun vor putere si vor lupta intr-un sens comun. Si cu Pestii pentru ca Berbecii au nevoie uneori de partea emotionala puternica. Fecioara se intelege bine cu taurii si cu capricornii, dar si cu zodiile de apa, dar o Fecioara cu un Berbec pot face un cuplu interesant, Berbecul vine cu idea, Fecioara cu munca. Pentru Berbec fecioara ar putea fi prea pretentioasa, dar invers el prea grabit, dar facand compromisuri pot contrui foarte multe lucruri” spune specialistul.

Mai multe detalii in materialul de mai jos!

×
Subiecte în articol: balanta Horoscop zodie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close