Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12-30 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu. Berbecii schimbă direcţia în viaţă, Peştii rup unele prietenii

Horoscop 12-30 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu. Berbecii schimbă direcţia în viaţă, Peştii rup unele prietenii

Horoscop 12-30 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă bună în general, în care ne limpezim mintea, găsim soluţii la probleme, pentru că Mercur în Gemeni este mai flexibil şi putem jongla cu ce ne interesează.

Horoscop 12-30 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu. Berbecii schimbă direcţia în viaţă, Peştii rup unele prietenii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    12 Iun 2023   •   15:59

Mercur este mai bine ca oricând, pentru că în aceste două săptămâni care urmează va sta în zodia Gemeni, adică poposeşte la el acasă, este foarte mobil, foarte inteligent, rezolvă drumuri, comunicăm, ne înţelegem, luăm examene, învăţăm mai uşor.

Dar Mercur în Gemeni mai joacă şi la două capete, iar asta nu înseamnă un lucru rău, că poţi să faci două munci în acelaşi timp, de exemplu. După două luni de stat în zodia Taurului, unde lucrurile au mers foarte greu, foarte lent, în care oamenii au ţinut foarte mult în ei, acum va fi o revărsare de lucruri exprimate şi rezolvate.

Saturn va retrograda în zodia Peşti pentru patru luni de zile, este posibil să se reactiveze şi suferinţe mai vechi şi avem un Pluton care se întoarce, după ce a stat 14 ani în Capricorn, şi acum vine până în ianuarie în zodia Capricornului şi pentru fiecare trebuie să schimbe şi să rezolve anumite lucruri pe sectoarele respective.

Un alt aspect foarte important este acela că sunt multe planete în zodia Leu. Dincolo de faptul că în dragoste se pot întâmpla lucruri imediate pe care oamenii poate nu le înţeleg, pot fi lecţii de viaţă, cei care se ştiu mai temperamentali, mai tirani, foarte mare atenţie, pentru că se pot declanşa bătăi accelerate ale inimii. 

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Horoscop 12-30 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu

Luaţi totul mai uşor, că până la urmă toate trec şi se rezolvă. Mare atenţie la cei cu probleme cardiace, a atenţionat astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul stă bine referitor la Mercur şi comunicare, important este să vorbească despre problemele lui, pentru că în cele două săptămâni care urmează obţine informaţii foarte importante. Se descurcă, dă examene, iar Pluton pentru Berbec cere nişte schimbări profesionale. Unii Berbeci nu mai pot merge înainte cu viaţa lor şi nu mai pot evolua dacă nu o iau într-o altă direcţie.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Taur

La ei, Mercur este pe casa banilor, îşi rezolvă şi decongestionează anumite blocaje financiare, acum lucrurile se rezolvă, se pun la punct. Unor Tauri le lipsesc anumite diplome, anumite studii şi poate un soi de evoluţie spirituală care le-ar putea face viaţa mai uşoară.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii se descurcă foarte bine în aceste două săptămâni, ei au avut un Mercur blocat, dar acum se exprimă foarte uşor, îi pun pe toţi la punct, îşi rezolvă toate problemele, se mişcă, rezolvă şi are nişte idei foarte isteţe şi inteligente. Gândeşte cât pentru doi. Sunt câteva probleme de rezolvat ale Gemenilor atunci când deţin bani împreună cu cineva şi nu sunt de amânat.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Rac 

Pentru Raci, refacerea unor analize medicale, dacă în ultima vreme au avut unele probleme care au dat cu virgilă, să le mai facă o dată. Cei care au probleme conjugale şi nu merg în direcţia bună, acum este important să schimbe ceva în raportul conjugal şi să se pună lucrurile în ordine.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Leu

Caută persoane de ajutor, aşa că să pună mâna pe telefon şi să caute un tâmplar, un zidar că până acum nu s-au găsit că era Mercur în Taur şi a mers greu. Apar schimbări profesionale. Pluton se întoarce pe casa sănătăţii şi e timpul să ia nişte măsuri, organismul are nevoie de schimbări şi trebuie să se renunţe la obiceiurile proaste.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Fecioară 

Fecioarele obţin aprobări şi se recomandă două săptămâni de discuţii cu şefii. Are loc o schimbare a raportului de forţe între Fecioare şi copiii lor, poate sunt copii mai mari, dar pot fi şi copii mai mici care schimbă viaţa Fecioarelor şi trebuie să se adapteze în funcţie de noua dimensiune a familiei.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanţele au drumuri de făcut, rezolvarea unor acte ce ţin de relaţia cu străinătatea - poate paşapoarte, vize, drept de muncă, o serie de lucruri care le ajută să-şi extindă activitatea. Îşi poate schimba casa, se mută sau au loc schimbări în domiciliu sau schimbări mai mari în familia extinsă care s-ar putea să le vizeze.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionul este cam secretos în următoarele două săptămâni, nu că nu ar fi de obicei, dar acum e în elementul lui. Ascunde anumite lucruri, nu i se recomandă să iasă cu avânt la cumpărături, pentru că s-ar putea să nu fie bine, dar schimbă nişte acte, nişte documente, fie că şi-a schimbat numele, fie că se căsătoreşte, fie că schimbă domiciliul.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii au anumite discuţii conjugale, parteneriale, dar nu în sensul rău, ci în sensul bun. Au fost ceva lucruri ţinute sub capac în ultima perioadă care au ajuns la o scadenţă şi este bine ca oamenii să dialogheze. Apar schimbări în buget pentru Săgetători, pentru că Pluton în ultimii 14 ani a dat cu o mână, a luat cu alta şi acum e bine să fie mai prevăzători.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii născuţi în ultimele zile ale perioadei trebuie să facă schimbări mai importante cu viaţa lor. Sunt foarte ageri la serviciu, Mercur este pe casa muncii, ei sunt cei care lucrează două lucruri odată şi se descurcă şi nu este risc de stres. Se vor prezenta bine şi vor face şi notă bună la şefi.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Au de făcut câteva vizite la doctor şi este foarte posibil ca până în ianuarie pentru unii Vărsători să apară nevoie unei intervenţii chirugicale. Aşa că mai bine scoţi acum o tumoră mică şi inofensivă, să zicem, dacă ştii de ea, pentru că scapi de un stres. Ei au şi discuţii cu copiii, cu educare, reeducare, se schimbă cumva foaia. Discuţii şi în dragoste, dar numai că acolo sunt cam superficiale.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Peşti

Pentru Peşti, ceva se schimbă în relaţiile cu prietenii, şi nu pentru că cineva are o vină, ci pentru că s-ar putea să meargă pe drumuri diferite. Peştii se ocupă şi de documente legate de casă, s-ar putea să pună casa pe numele cuiva sau să primească o casă. Oricum, merg pe la notar, semnează acte, documente, fac ordine la sertar, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close