Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 decembrie. Sfârșitul de săptămână nu este deloc liniștit. Avertismente pentru toate zodiile

Horoscop 2 decembrie. Sfârșitul de săptămână nu este deloc liniștit. Avertismente pentru toate zodiile

Horoscop 2 decembrie. Sfârșitul de săptămână nu este deloc liniștit. Avertismente pentru toate zodiile
02 Dec 2016   •   08:47

Ziua de vineri se anunță tensionată și ea, în spiritul săptămânii. De data aceasta, conform consultantului în astrologie Dezideriu, ar putea fi vorba despre o atitudine de tipul “totul sau nimic”.

Motivul ar fi planeta Pluto, care, din punct de vedere astrologic, trezește reacții puternice.

Iată horoscopul zilei:

BERBEC – Azi ar fi indicat să nu fii prea vehement în aparițiile tale publice. Nu e ca și cum oamenii nu au deja o părere formată despre tine, dar s-ar putea să îi dai peste cap și mai mult. Evită scandalurile cu apropiații!

TAUR – Încearcă să eviți abordările extreme. Principiile sunt bune, dar, din când în când, compromisul este o idee și mai bună. Live to fight another day, dacă este nevoie să o spunem așa.

GEMENI – Nu ești foarte simpatic azi, pentru că te retragi în lumea ta, de unde începi să îți faci planuri. Nici cu obiectivitatea nu stai foarte bine, deci e posibil să te trezești în mijlocul unor episoade mai bizare al existenței. Evident, ceilalți sunt de vină, niciodată tu.

RAC – Cele mai apropiate relații ale tale ar putea suferi mici jene astăzi, din cauza unor impresii false. Riscul există, dar nu trebuie să devină realitate. În final, atâta timp cât îți păstrezi sentimentele reale față de oameni respectivi, nu ai nimic de pierdut.

LEU – S-ar putea să schimbi ceva în abordarea ta de muncă. Ceva fundamental. Poate reușești, în sfârșit, să legi elementele cu care te chinui de ceva timp încoace. Altfel, încearcă să îți temperezi impulsurile nervoase.

FECIOARĂ – E bine și cu distracția, dar e mai bine să nu exagerezi cu distracția. Măsura este bună în toate. Păstrează și pentru mai târziu, cum ar spune o prietenă.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close