Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 decembrie. O zodie se va bucura de o perioadă plină de evenimente cu totul deosebite și de veşti excepţionale

Horoscop 22 decembrie. O zodie se va bucura de o perioadă plină de evenimente cu totul deosebite și de veşti excepţionale

Horoscop 22 decembrie. O zodie se va bucura de  o perioadă plină de evenimente cu totul deosebite și de veşti excepţionale
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Dec 2017   •   08:23

BERBEC

Încearcă să nu te laşi atras în conflicte inutile. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi în special pe obligațiile profesionale și pe problemele personale.

TAUR

Nu te juca cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă, care are tendinţa de a trata orice cuvânt ca un atac împotriva sa.

GEMENI

Faci o cunoştinţă nouă. Constați că aveţi multe puncte în comun şi poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simti pe aceeaşi lungime de undă.

RAC

Nu te simţi deloc în largul tău în compania unei anumite  persoane. La mijloc este o problemă de comunicare şi ar trebui să laşi de la tine anumite lucruri.

LEU

Ţi-e gândul în continuare la muncă, nu te poţi detaşa de sarcinile pe care le-ai lăsat nerezolvate la serviciu. Din nefericire grijile devin exagerat de mari.

FECIOARĂ

Se anunță o perioadă plină de evenimente cu totul deosebite, de şanse ieşite din comun, de veşti excepţionale. Nu-ți irosi energia pe lucruri inutile.

Citește continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac perioada conflicte Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close