Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 ianuarie. O zi cu foarte multă încărcătură emoțională. Ce trebuie să știe fiecare zodie

Horoscop 3 ianuarie. O zi cu foarte multă încărcătură emoțională. Ce trebuie să știe fiecare zodie

Horoscop 3 ianuarie. O zi cu foarte multă încărcătură emoțională. Ce trebuie să știe fiecare zodie
03 Ian 2017   •   08:47

Berbec

Cu Luna in Pesti, in zona credintei, abandonului si iubirii neconditionate, e bine sa te extragi din contextul agitat al evenimentelor din aceasta perioada, sa gasesti mijloace prin care sa te relaxezi si sa lasi intuitia sa te ghideze. Mercur retrograd in zodia ta te invita, in urmatoarea perioada, sa-ti revizuiesti atitudinea in raport cu sefii si sa revii asupra unor idei si proiecte mai vechi pentru a le ajusta.

Taur

Luna in Pesti, in zona prietenilor si proiectelor si intrarea lui Venus in acelasi semn, pot  aduce ceva mai multa concesivitate in relatiile cu anturajul apropiat. Esti dispus sa ierti unele greseli ale prietenilor sau ti se cere iertare, iar intuitia functioneaza perfect in cazul in care ai de facut niste alegeri. De altfel, Mercur retrograd te invita, in urmatoarele saptamani, sa-ti reevaluezi unele convingeri si obiective.

Gemeni

Luna in Pesti, in zona carierei, puterii si autoritatii, iti poate aduce experiente frumoase, satisfactii si recunoastere in sfera profesionala, mai ales ca si Venus se instaleaza in aceasta zona incepand de astazi. In alta ordine de idei, e important in aceasta perioada, sa notezi ideile care-ti vin si sa fii atent la ce mesaje ti se transmit.

Rac

Toate planetele din Pesti iti ascut al saselea simt, astfel incat sa faci alegeri autentice pentru viitorul tau. Pur si simplu ti se arata ce e mai bine pentru tine, care este drumul cel mai potrivit de urmat. Poti avea premonitii, vise profetice, intuitii puternice. Pe de alta parte, Mercur retrograd in zona parteneriatelor te indeamna sa-ti reevaluezi pozitia si statutul in anumite relatii.

Leu

Pentru tine, Luna in Pesti, si intrarea lui Venus in acest semn, iti pot aduce bucurii de ordin material sau daruri cu semnificatie sentimentala deosebita. Poti fi rasfatat de cei din jur, fie prin mici favoruri, fie prin atentia si recunoasterea pe care ti-o arata. Exact cand te gandesti mai putin, poti primi un dar sau ghidare, sau pur si simplu creezi experiente magice.

Fecioară

Planetele multe din Pesti activeaza zona partenerului de viata, relatiilor, imaginii sociale. Este o zi in care pot iesi la suprafata emotii dar e si un context favorabil reconcilierilor, impacarilor, dizolvarii unor conflicte persistente. Te afli intr-o perioada cu mari sanse de expunere, ai mult farmec, senzualitate si magnetism, foloseste-le constient si vei avea de castigat.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close