Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 decembrie. O zi plină de energie pentru toate zodiile, dar cu pericole pentru câteva dintre ele. Ce trebuie să știi

Horoscop 8 decembrie. O zi plină de energie pentru toate zodiile, dar cu pericole pentru câteva dintre ele. Ce trebuie să știi

Horoscop 8 decembrie. O zi plină de energie pentru toate zodiile, dar cu pericole pentru câteva dintre ele. Ce trebuie să știi
08 Dec 2016   •   07:57

Ziua de joi se anunță ceva mai activă, mai vie, în condițiile în care Luna își face mutarea în zodia Berbecului, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Și pentru că zodia Berbecului este prima zodie a horoscopului, probabil vom simți toți nevoia de a o lua de la capăt, într-un domeniu al vieții, cu forțe proaspete, cu mai multă încredere și mai multă energie.

Soarele este foarte aproape de înțeleptul Saturn, care acum ne dă răbdarea de care avem nevoie pentru a face lucrurile ca la carte.

BERBEC – Ești vedeta zilei, te activezi, în sfârșit, după o perioadă în care ai trecut prin toate stările posibile. Folosește momentul pentru a te poziționa mai bine în fața ta.

TAUR – Încearcă să te gândești la toate lucrurile pe care ai vrea să le faci și organizează-le, pune-le pe foaie și treci la fapte. Acum este momentul.

GEMENI – S-ar putea să fie rost de noi colaborări sau cunoști oameni interesanți, originali, alături de care să lucrezi la proiecte pe gustul tău.

RAC – Începi să ieși din cochilie și îți faci simțită prezența peste tot. Pune-ți în aplicare ideile, dar nu te grăbi. Ai nevoie de mai multă răbdare.

LEU – S-ar putea să te macine niște idei existențiale astăzi, ideal ar fi să le analizezi bine, dar nu îți bate capul prea tare. Azi ai nevoie de mai multă inițiativă.

FECIOARĂ – Din zona de visare treci direct la acțiune și se pare că acum cauți experiențe intense. Ai un magnetism special și atragi multă atenție.

BALANȚĂ – După o perioadă în care ai preferat să te izolezi cumva de lume, revii cu forțe proaspete în societate, ba chiar ești cel care vine cu inițiative. Poate pregătești o ieșire cu prietenii.

Citește continuarea pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close