Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP complet IULIE 2019: Sase planete retrograde și eclipsa de Lună aduc cel mai puternic sezon

HOROSCOP complet IULIE 2019: Sase planete retrograde și eclipsa de Lună aduc cel mai puternic sezon

HOROSCOP complet IULIE 2019: Sase planete retrograde și eclipsa de Lună aduc cel mai puternic sezon
03 Iul 2019   •   10:01

HOROSCOP. Mercur, Jupiter, Saturn, Pluto, Neptun si Chiron sunt toate retrograde simultan in luna Iulie. In plus, are loc o eclipsa de soare.

HOROSCOP BERBEC - Incepi sa traiesti in sfarsit asa cum simti. Iti amintesti toate lucrurile care te-au facut sa fii vulnerabila in trecut si reusesti sa te ridici deasupra lor. Esti creativa, romantica si expresiva. 

HOROSCOP TAUR - Perspectiva ta asupra vietii se schimba radical. Ai nevoie sa te exprimi mai mult si mai bine, desi esti extrem de emotionala. Nu va fi un sezon usor pentru tine, asa ca trebuie sa te pregatesti pentru toate schimbarile care urmeaza.

HOROSCOP GEMENI - Chiar daca simti ca ai devenit mai buna decat colegii de la job sau daca stii ca nu te-ai inconjurat de persoanele de care ai nevoie, vei primi mult mai multa claritate in aceasta perioada. Vei experimente si noi inceputuri pe partea financiara si in relatii.

HOROSCOP RAC - Incepe o noua era. Vei reusi in sfarsit sa depasesti toate barierele emotionale care te-au tinut in loc pana acum. Vei incepe sa vezi lucrurile diferit, din toate punctele de vedere. Reusesti sa faci in sfarsit ce ti-ai dorit pe plan profesional, chiar daca nu iti plac schimbarile.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii iulie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close