Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Începe o perioadă de aur pentru trei zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Horoscop. Începe o perioadă de aur pentru trei zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Horoscop. Începe o perioadă de aur pentru trei zodii. Vezi dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Sep 2018   •   10:01

În perioada 11 septembrie-15 noiembrie, Marte se va afla în Vărsător, interval în care toate zodiile vor putea să își ducă până la capăt toate planurile. 

Berbec

Marte în Vărsător îți va influența a 11-a Casă, cea a prieteniei, iar numărul 11 va fi foarte important pentru tine în timpul acestui tranzit astrologic. Vărsătorul te va determina să întreprinzi mai multe acțiuni serioase și evenimente ce te vor ajuta să susții o cauză comună. Dreptatea, drepturile omului, salvarea planetei - vei avea parte de cele mai frumoase experiențe, dar vei putea să vezi și cum visurile tale devin realitate.

Taur

Marte îți va activa a 10-a Casă, cea a carierei și a imaginii publice, în următoarele săptămâni. Vei fi extrem de determinată pe plan profesional și mulți ochi vor fi ațintiți asupra ta în timpul acestui proces. Ca și în cazul celorlalte semne zodiacale, trebuie să rămâi în centrul atenției în perioada următoare. Ai ocazia de a ajunge la stele, așa că fii pregătită!

Gemeni

Mânia te poate împiedica în următoarele săptămâni să îți duci toate planurile până la capăt. Nu lăsa furia să te împiedice să îți urmezi pasiunea. Poți deveni obsedată de scopurile tale profesionale, asemenea unui Vărsător, însă asigură-te că nu vei fi copleșită de nevoia de a-ți hrăni egoul.

Sursa: Divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii perioada
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close