Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Fecioarele dau lovitura, Taurii stau bine cu dragostea

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Fecioarele dau lovitura, Taurii stau bine cu dragostea

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Săptămână plină de surprize pentru toată lumea. Chiar dacă Mercur este încă retrograd vin vești bune pentru aproape toți nativii. Fecioarele dau lovitura, în timp ce Berbecii fac un pas înainte pentru o schimbare.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Fecioarele dau lovitura, Taurii stau bine cu dragostea
de Gabriel Dano    |    27 Oct 2020   •   09:30

BERBEC

O săptămână în care trebuie să iei în considerare timpul liber. Este bine să bați în retragere și să permiți și altora să facă un pas înainte pentru o schimbare. Discuți liniștit despre antichități sau moșteniri, poate că reușești să cumperi ceva dorit de multă vreme. Informații pe huff.ro.

TAUR

Accentul este pus pe prietenii. Petreceți cât mai mult, cu cei mai interesanți oameni din cercul tău. Soarele, în Casa a 8-a, sectorul resurselor de la alții și conjunct cu Mercur retrograd. Când ajungi la cineva pe care îl găsești pe placul tău, îți dai seama că există o legătură pe care nu bănuiai. Dacă îți dorești iubire, este o săptămână minunată pentru a trimite un e-mail cuiva care te interesează.

GEMENI

Ești în centrul atenției, ca atunci când ești pe scenă și se ridică cortina! Soarele este în Casa a 6-a, casa muncii și a sănătății sau a stilului de viață, și face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți parcuge lista de lucruri care le ai de făcut, abordând cu ușurință proiectele în sistem telemuncă. 

RAC

Ai acces la fapte și la cifre și răspunsul corect îl ai în momentul în care ai nevoie de el. Soarele, este în Casa a 5-a, casa riscurilor, a creativității și a romantismului și face conjuncție cu Mercur retrograd. Este un moment minunat pentru explorarea unor fantezii intime.

LEU

Oameni, cu diverse nevoi, vor bate la ușa ta, săptămâna aceasta. Poți da și primi ajutor de specialitate la momentul potrivit, dă-te deoparte și lasă-i pe alții să facă prostii. Soarele în conjuncție cu Mercur retrograd sugerează că acasă există multă hărmălaie. Telefonul sună, primești o grămadă de SMS-uri în timp ce între membrii familiei au loc discuții încinse. 

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, poți colabora și face una dintre cele mai mari mutări sociale, ca și cum ai da șah mat gurii lumii. E timpul să renunți la tipul de gândire deterministă. Nu există niciun beneficiu, indiferent dacă gândul este bun sau nu, deoarece te trage în jos.

BALANȚĂ

Decizia de a schimba ceva în modul cum îți apreciezi sănătatea este pivotul central al săptămânii. Ești pe drumul cel bun când vine vorba despre corpul tău. Soarele, este în Casa a 2-a, casa banilor munciți conjunct cu Mercur retrograd.

SCORPION

O întâlnire întâmplătoare ți-ar putea aduce o oportunitate semnificativă. Poți aborda relațiile provocatoare cu siguranță în sine, iar soluțiile vă vor apărea după cum cere momentul. S-ar putea să te vezi cu o persoană care mereu a fost împotriva ta, care face o întorsătură de 180 de grade și să fie de acord cu tine.

SĂGETĂTOR

Viața de familie este cel mai prețios bun pentru tine săptămâna aceasta. Ceva îți iese în cale care face ca sentimentul de acasă să fie mult mai plin. Soarele, în Casa a 12-a a intuiției și abilităților psihice, face conjuncție cu Mercur retrograd, planeta comunicării.

VĂRSĂTOR

Au loc evenimente cu o turnură neașteptată pentru unii. Are loc ceva la care tu te așteptai de foarte multă vreme. Poți obține ajutor și sprijin de la alții chiar și prin intermediul rețelelor sociale.

PEȘTI

Unul din multele tale talente, mai puțin cunoscut, va ieși la iveală spresurprinderea șefilor și a colegilor. https://huff.ro/horoscop-minerva/horoscop-saptamanal/horoscop-minerva-25-octombrie-1-noiembrie-afla-cum-se-sfarseste-luna-octombrie-pentru-zodia-ta-277354?Dacă ești student sau într-un loc de muncă unde se lucrează în grup, este posibil să faci echipă cu cineva interesant. Ar putea fi un nou prieten sau chiar o relație sentimentală.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close