Antena 3 Horoscop Horoscop Minerva decembrie 2021. Taurii iau decizii importante, Peștii încheie contracte bănoase

Horoscop Minerva decembrie 2021. Taurii iau decizii importante, Peștii încheie contracte bănoase

de Gabriel Dano    |    26 Noi 2021   •   17:28
Horoscop Minerva decembrie 2021. Taurii iau decizii importante, Peștii încheie contracte bănoase

Cunoscutul astrolog Minerva ne anunță o lună decembrie cu multe tranzite care vor avea o infuență puternică asupra a doua sectoare importante: cel relaţional şi cel profesional.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Berbec

Berbecii ar putea întâlni pe cineva cu același sistem de valori, dar, mai important, şi cu aceleași obiective. În viața de cuplu, Berbecii vor simţi armonia şi cum se reaprinde flacăra romantismului. Cei care abia acum vor începe o nouă relație sunt asigurați că lucrurile vor intra pe făgașul dorit.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Taur

Decembrie se va dovedi o lună bună pentru luarea câtorva decizii privitoare la viaţa sentimentală sau cel puţin la viaţa casnică. Sunt șanse mari ca Taurii să nu-și vadă capul de treburi, și să nu apuce să se distreze atât de mult. Sfatului astrologului: nu vă blocați într-o situaţie dificilă cu partenerul discutând anumite lucruri dacă vezi că relaţia nu merge. Răbdare: la sfârşit de an, posibil să nu ai o dispoziţie excelentă, iar o problemă minoră să ducă la unele tensiuni.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Gemeni

Gemenii au parte de o lună specială - vor simţi dragostea care îi provoacă să navigheze prin viaţă. Alături de noul sau vechiul partener veţi fi în vervă pe tot parcursul lunii. Acordaţi mai multă atenţie nevoilor partenerului şi fiţi mai generoşi de sărbători. Atenție să nu confudnați aasiunea şi iubirea cu alte sentimente.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Rac

Racii ar putea simți anumite schimbări în relație și că nu mai au lucrurile sub control. Către sfârşitul anului, sentimentele se vor aprofunda. Persoana de lângă tine va fi perfectă pentru că are toate calităţile pe care le-ai fi putut dori. Romantismul de chat ar putea să vă facă viaţa interesantă, dar nu este o soluţie pentru cei aflaţi într-un cuplu.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Leu

Vești bune pentru cei singuri sau divorţați. Apare persoana ideală care va dori să fie cu tine și îi va accepta și pe copiii tăi, dacă ești un părinte singur. Compania acestei persoane te va ajuta să uiţi de relaţiile nereuşite, de partenerii care te-au rănit. Vei fi gata să mergi mai departe cu viaţa ta şi este posibil să fie o relaţie stabilă. Atenţie! Gelozia şi nesiguranţa pot crea blocaje când te aştepţi mai puţin.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Fecioară

Decembrie se va dovedi a fi o lună romantică și îți va aduce fiorii dragostei. Profită la maximum de această ocazie pentru a face ceva ce n-ai mai făcut demult, să iubeşti. Aşteaptă să ieşi la o întâlnire romantică cu cineva pe care-l cunoşti şi care s-ar putea să te trezească la realitate.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Balanță

Viaţa sentimentală merge bine şi luna aceasta întâlneşti pe cineva care îţi place. Dacă eşti căsătorit, nu lăsa partenerul să facă totul singur. Fii atent să nu existe declaje în comunicare şi neînţelegeri. Schimbările frecvente de dispoziţie ale partenerului pot avea un efect negativ, dar vezi ca nu cumva tu să fii la baza acestor blocaje.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Scorpion

Este probabil ca un prieten vechi să-şi exprime sentimente profunde. În această lună ai putea dezvolta un puternic sentiment de atracţie şi de plăcere pentru partenerul de viaţă. Interesul afectiv va genera un cadru neaşteptat, o relaţie neaşteptată. Trebuie să fie sigur că ceea ce simte e suficient de puternic pentru a transforma relaţia în ceva sublim.

Horoscop Minerva decembrie Săgetător

Cei care lucrează s-ar putea gândi să urmeze un masterat. Te preocupă modul în care îl vei frecventa: fizic sau online. O să-l frecventezi probabil online. Eventual, poţi discuta cu un consilier profesional, iar dacă vrei schimbarea locului de muncă, continuă să cauţi pentru că sunt şanse mari să găseşti.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Capricorn

Este un moment potrivit pentru a începe să-ţi plăteşti datoriile. Veniturile vor creşte doar atunci când vei începe să acţionezi după ideile tale, pentru că eşti un foarte bun finanţist, ai fler financiar şi poţi să-ţi stabilizezi situaţia.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Vărsător

Îţi va fi foarte greu să-ţi dedici timpul unui partener, munca te poate ţine ocupat pe tot parcursul lunii. Cei singuri care-şi doresc dragostea e posibil să nu o găsească. Nu o vei găsi acum, dar întâlneşti oameni noi care pot avea asupra ta un efect extraordinar, în sensul de a vă ajuta, de a vă fi alături la greu.

Horoscop Minerva decembrie 2021 Pești

Iubirea e o posibilitate reală încă de la începutul lunii deoarece partenerul ştie cum să se facă atractiv şi cum să organizeze o scenă, un joc în care tu să intri. Sfârşitul anului vă va prinde într-un cadru mirific, unde vă veţi simţi extraordinar de bine. Atenţie la contractele pe care le încheiaţi pentru că pot fi contracte care să vă asigure venituri pe o perioadă destul de lungă de timp.

 

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close