Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Urmează o perioadă fantastic de grea pentru aceste zodii

HOROSCOP. Urmează o perioadă fantastic de grea pentru aceste zodii

HOROSCOP. Urmează o perioadă fantastic de grea pentru aceste zodii
22 Noi 2019   •   14:03

Luna ce urmează va fi una de coșmar pentru 5 nativi, deoarece nimic nu va merge așa cum trebuie și vor trebui să învețe niște lecții dureroase. 

Perioada imediat următoare va fi una fantastic de grea pentru ei, dar, cu ajutorul prietenilor și al familiei, pot trece mult mai ușor peste lucrurile negative ce vor apărea în viața lor. 

Capricorn

Perioada următoare le va face extrem de mult rău acestor nativi, deoarece va părea că ceva se ține scai de ei, iar acest lucru va fi ghinionul. 

Indiferent de lucrurile pe care vor să le facă, ceva nu va merge bine. Chiar dacă vorbim despre sarcinile de la locul de muncă, indiferent dacă la mijloc sunt prinși copiii, dacă este vorba de partenerul de viață sau, pur și simplu, de lucrurile banale pe care trebuie să le efectueze, ceva va merge prost mai mult ca sigur și vor avea impresia că tot ghinionul a venit la ei. 

Nu le va merge nimic bine și, dacă lucrurile vor părea că pot ajunge la final fără să intervină ceva, sigur un lucru nu este în regulă. Cu ajutorul ghinionului, dacă putem spune așa, nativii vor învăța faptul că, oricât de mult te-ai împotrivi karmei, aceasta va face ceea ce trebuie să facă, indiferent dacă zodiile sunt de acord sau nu. 

Pești

Perioada următoare ar trebui să reprezinte pentru pești un moment în care să se gândească dacă este bine ceea ce fac. 

Din cauza orgoliului dus la extrem, nativii vor avea de suferit foarte mult pe plan personal, iar acest lucru le va îngreuna sarcinile pe care trebuie să le facă într-un colectiv. Nimeni nu va mai dori să îi ajute, toți îi vor evita și nimeni nu va vrea să lucreze cu ei, deoarece, din cauza nervilor și a stresului, peștii își controlează foarte greu reacțiile și toată lumea fuge de ei. 

Va fi extrem de grea perioada ce urmează, doarece vor trebui să facă totul pe cont propriu, fără ajutor din partea nimănui. Sarcinile sunt multe, grele, va fi destul de dificil să le ducă la capăt, mai ales că perioada care urmează este una foarte importantă la locul de muncă. 

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii perioada

Sinteza Zilei

Florin Piersic, truc pentru o memorie ageră la orice vârstă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close