Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodiile care se despart în luna iulie

Horoscop. Zodiile care se despart în luna iulie

Horoscop. Zodiile care se despart în luna iulie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Iul 2018   •   12:12

Luna iulie vine cu aspecte astrologice foarte importante pentru toate zodiile, dar patru dintre ele se vor afla la un pas de despărțire.

Berbec - Mercur retrograd le va cere reevaluarea relațiilor de cuplu, iar Eclipsa totală de Lună va veni cu răsturnări de situație în plan amoros, aspect care-i va determina pe mulți nativi să pună punct definitiv unei relații de dragoste.

Leu - Eclipsa totală de Lună petrecută acum le va aduce schimbări majore la capitolul relațional și partenerial, va aduce răsturnări de situație, iar nativii Leu care nu sunt mulțumiți de relația pe care o au, vor alege să-i pună punct.

Balanță -  Cei care nu mai sunt compatibili cu partenerul și care până acum au avut o relație conflictuală se pot despărți definitiv.

Capricorn - Luna Nouă din 13 iulie aduce un nou început la capitolul sentimental pentru nativii Capricorn, însă fiind însoțită de Eclipsa parțială de Soare, va favoriza întâmplări neașteptate, decizii radicale și șocante și răsturnări de situație în cuplu, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii cuplu iulie
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close