Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL saptamanii 10 - 16 februarie. Mercur devine Retrograd. Apar probleme pentru nativi - RACII trec prin transformări intense

HOROSCOPUL saptamanii 10 - 16 februarie. Mercur devine Retrograd. Apar probleme pentru nativi - RACII trec prin transformări intense

HOROSCOP. Mercur Retrograd nu aduce nimic bun pentru zodii in saptamana 10 - 16 februarie.

HOROSCOPUL saptamanii 10 - 16 februarie. Mercur devine Retrograd. Apar probleme pentru nativi - RACII trec prin transformări intense
10 Feb 2020   •   10:30

HOROSCOP BERBEC - Conecteaza-te cu persoanele din jurul tau care te inspira. Fii spirituala si nu iti fie teama de discutiile pe teme importante. Ai energie sa faci banii de care ai atat de multa nevoie.

HOROSCOP TAUR - A venit momentul sa faci pasi pentru a-ti indeplini tot ceea ce visezi. Iti poti face conexiuni noi, asa ca paseste inainte cu incredere si arata-le celor din jur cine esti cu adevarat.

HOROSCOP GEMENI - Ai nevoie de o noua aventura pentru a fi fericita. Pleaca si nu te uita inapoi. Incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la viata ta si la ceea ce ai fost menita sa faci. 

HOROSCOP RAC - Te afli pe finalul transformarii intense prin care ai trecut in ultima perioada. Este momentul perfect pentru a reinnoda legaturi cu persoanele apropiate. Exploreaza-ti propria persoana si afla ce iti doresti cu adevarat.

HOROSCOP LEU - Concentreaza-te pe cele mai apropiate relatii ale tale pentru ca asta este ceea ce conteaza cu adevarat. Vei primi exact ceea ce meriti si vei fi mai apropiata de latura ta spirituala.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii rac
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close