Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii 29 iulie - 4 august: Începe o perioadă excelentă pentru zodii. Mercur nu mai este retrograd - VĂRSĂTORII au nevoie de calm și de răbdare

HOROSCOPUL săptămânii 29 iulie - 4 august: Începe o perioadă excelentă pentru zodii. Mercur nu mai este retrograd - VĂRSĂTORII au nevoie de calm și de răbdare

HOROSCOPUL săptămânii 29 iulie - 4 august: Începe o perioadă excelentă pentru zodii. Mercur nu mai este retrograd - VĂRSĂTORII au nevoie de calm și de răbdare
30 Iul 2019   •   11:09

HOROSCOP Saptamana 29 iulie - 4 august 2019 aduce schimbari mari pentru zodii.

HOROSCOP BERBEC - Te simti creativa si inspirata, asa ca profita de toata culoarea si muzica pe care le primesti in viata ta. Bucura-te de momentele frumoase si nu incerca prea mult sa faci lucrurile sa se intample. Ai putea fi dezamagita.

HOROSCOP TAUR - Construiesti ceva nou pentru tine, cu multa inspiratie, caldura si siguranta emotionala. Tu decizi exact care sunt persoanele pe care ti le doresti langa tine in aceasta perioada. Chiar daca apar confuzii, fii puternica si ia deciziile rationale.

HOROSCOP GEMENI - Inveti sa comunici mult mai bine si sa te pui in valoare din punct de vedere intelctual. Nu le mai permiti celor din jur sa isi asume ideile tale si spui exact ce iti trece prin minte. Asigura-te doar ca nu rostesti si frustrarile. Respira adanc si articuleaza bine cuvintele.

HOROSCOP RAC - Incepi sa ceri ceea ce meriti. Daca simti ca meriti o marire, cere-o! Daca meriti respect, nu mai petrece timpul cu persoane care nu ti-l ofera. Tu esti mai importanta decat oricine altcineva in aceasta lume.

HOROSCOP LEU - Este un nou inceput pentru tine si emanti incredere, energie si motivatie la fiecare pas. Renunti la nesiguranta si bagajul emotional care te-au tinut pe loc pana acum. Stii deja cat esti de puternica. Nu face insa nimic prea drastic. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mercur august perioada
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close