Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie. Sezonul Balantei aduce complicații pentru unele zodii - CAPRICORNII se simt amenințați

HOROSCOPUL săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie. Sezonul Balantei aduce complicații pentru unele zodii - CAPRICORNII se simt amenințați

HOROSCOPUL săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie. Sezonul Balantei aduce complicații pentru unele zodii - CAPRICORNII se simt amenințați
03 Oct 2019   •   10:14

HOROSCOPUL saptamanii 30 septembrie - 6 octombrie nu aduce vesti bune pentru toate semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Experimentezi o lipsa de energie si de intensitate emotionala in relatiile tale. Aminteste-ti doar ca nu este totul sau nimic. In iubire, nu poti doar sa pierzi si sa castigi. Incearca sa renunti la nevoia ta absoluta de control.

HOROSCOP TAUR - Apar conflicte la locul de munca ce ti-ar putea absorbi intreaga atentie. Te simti obosita si nu mai gasesti un sens al vietii. Cu toate acestea, nu ar trebui sa actionezi impulsiv doar pentru a demonstra ceva. 

HOROSCOP GEMENI - Esti pe punctul de a te indragosti, insa ai grija sa iti protejezi inima. Exista inca lucruri pe care nu le stii despre iubire. Timpul va rezolva totul. Te simti creativa si inspirata si o multime de idei iti dau tarcoale.

HOROSCOP RAC - Te simti mai vulnerabila ca niciodata in aceasta saptamana, insa nu iti ridica mecanismele de aparare atunci cand nu ai motive. Nu toata lumea isi doreste sa te atace. A venit momentul sa iti dai seama cine este cu adevarat alaturi de tine. 

HOROSCOP LEU - Ai conversatii cu persoane care incearca sa te manipuleze, asa ca fii atenta cum iti folosesti cuvintele. Pune intrebari doar daca vrei sa stii cu adevarat care sunt raspunsurile. Fii empatica si deschisa. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop balanta zodii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close