Antena 3 CNN Horoscop Minerva trage un semnal de alarma: Zodii cu ghinion in saptamana 16 - 22 aprilie 2018

Minerva trage un semnal de alarma: Zodii cu ghinion in saptamana 16 - 22 aprilie 2018

Minerva trage un semnal de alarma: Zodii cu ghinion in saptamana 16 - 22 aprilie 2018
Sursa foto: sursa foto: wowbiz.ro
16 Apr 2018   •   16:32

Află care sunt predicţiile Minervei pentru zodia ta.

Berbec

Stăpânul tău, Marte, se află în casa a zecea; Venus este în Casa a doua care este şi o casă a senzualităţii şi deci foarte sensibilă. Împreună, cei doi îţi vor oferi practic, magia de care ai nevoie pentru a da energie viselor tale.
 

În schimb, este posibil ca relaţiile să nu poată supravieţui într-o zona nebuloasă în această săptămână. Discutaţi termenii implicării şi clarificaţi-vă situaţia – sunteţi oficial împreună sau nu sunteţi destinaţi unul altuia?

Cei căsătoriţi aţi putea avea nevoie să vă aşezaţi la masă împreună cu partenerii voştri şi să discutaţi nevoile familiei, ale copiilor sau ale animalelor de companie. Dacă aveţi în minte o schimbare de carieră, evident doriţi sprijinul familiei aşa că este timpul să vorbiţi!

Taur

Acest duo cosmic vă poate oferi încredere ca să vă exprimaţi o fantezie secretă sau o dorinţă adâncă. Cu Marte în Casa călătoriilor aţi putea fi inspiraţi pentru o vacanţă romantică sau, dacă sunteţi singuri, o excursie super-distractivă cu prietenii.

În apropierea casei, redirecţionaţi-vă planurile oriunde, dar numai în locuri obişnuite. Şi nu fiţi şocaţi dacă vă simţiţi atraşi o persoană are nu este genul vostru. Cu Marte şi Venus în astfel de poziţii dominatoare, inima voastră s-ar putea deschide unele opţiuni neaşteptate, inclusiv o relaţie la distanţă sau o poveste interculturală.

Gemeni

Nu vă ignoraţi sentimentele pentru că nu ştiţi ce sentimente ar putea să vă chinuie! Sunt ca nişte pişcături ale lui Cupidon, direcţionându-vă spre ceea ce vreţi. Aceste sclipiri intuitive vă pot ajuta, de asemenea, să rezolvaţi o situaţie dificilă care aţi fost reticentă să o abordaţi.

Recalibraţi-vă, s-ar putea să vă daţi seama că aşa-zisul vostru nenoroc nu încerca de fapt să vă facă viaţa iadului. Dacă aţi interpretat greşit motivele, acest cuplu cosmic vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres şi să găsiţi calea spre adevăr.

Rac

În timp ce ai nevoie de timp ca să fii singur, vei prospera în compania prietenilor potriviţi. Sunteţi înconjurat de o echipă de suflete pe gustul vostru?

Este săptămâna în care veţi funcţiona asemenea unui superconector ca să îi aduceţi pe cei care se aseamănă, împreună. Faceţi pasul, luaţi în considerare organizarea unei întâlniri apropiate cu ei, miercuri.

Din moment ce Marte se află în casa a 7 a a romantismului şi a parteneriatelor de orice fel, în timp ce Venus se amestecă în lucru în echipă, o face pentru că ar putea exista o stea strălucitoare în grup, de care să îţi dai brusc seama şi să-ţi doreşti să o cunoşte mai bine.

Citeste continuarea aici.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zilnic alarma ghinion
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close