Antena 3 CNN Horoscop Vezi care sunt cele mai înșelate zodii și cum se comportă acestea în relații

Vezi care sunt cele mai înșelate zodii și cum se comportă acestea în relații

Vezi care sunt cele mai înșelate zodii și cum se comportă acestea în relații
22 Noi 2017   •   11:26

În multe cazuri, relațiile dintre parteneri pot ajunge în acea situație de monotonie din care nu mai pot ieși și unii chiar ajung să își înșele partenerii. Mai jos găsiți o listă cu zodiile care pot ajunge cel mai des în situația de a fi înșelate. 

Rac

Acești native au o sensibilitate aparte și se dedică în totalitate partenerului atunci când sunt implicate într-o relație. În multe cazuri, partenerii profită de bunătatea lor și nu ezită să îi trădeze, crezând că nu vor afla niciodată sau că pot trece cu vederea și pot ierta. Racii devin foarte singuratici dacă sunt înșelați și prefer să sufere în tăcere.

Fecioară

Cei născuți sub semnul fecioară nu au prea multă încredere în ei atunci când vine vorba de dragoste și au impresia că nu pot cuceri pe cine își doresc, ajungând de multe ori să fie înșelați. Fecioarele au așteptări foarte mari de la oameni și ajung să fie dezamăgiți în unele situații. În cazul în care sunt înșelați, nu mai vor să păstreze legătura cu partenerul sub nicio formă și chiar încearcă să se răzbune.

Scorpion

Nativii din zodiac Scorpion iubesc cu o intensitate aparte și se implică 100% atunci când vine vorba despre un partener în care au încredere și pe care îl iubesc. Tocmai de aceea, dacă sunt înșelați, vor avea o reactie de care nici ei nu s-ar fi simțit în stare. Ba mai mult, fac un adevărat scandal din chestia asta și vor să afle toată lumea ce a putut face partenerul.

Vărsător

Nativii Vărsător au tendința să fie mai reci și aparent indiferenți pentru a se proteja de trădarea celor din jur. Tocmai pentru că sunt mai distanți, partenerii lor ar putea să caute atenție în altă parte și să îi înșele. Vărsătorii nu pot accepta acest lucru și vor izbucni un mare scandal, încercând să se răzbune.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

×
Subiecte în articol: zodii rac fecioara scorpion varsator nativi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close