Antena 3 CNN Horoscop Zodiile și stresul. Cum scapă de presiune fiecare nativ

Zodiile și stresul. Cum scapă de presiune fiecare nativ

Zodiile și stresul. Cum scapă de presiune fiecare nativ
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Feb 2018   •   18:26

În zilele noastre, stresul este la ordinea zilei, așa că nu e de mirare că fiecare dintre noi caută soluții pentru a scăpa de presiune.

Iată cum se relaxează fiecare nativ, în funcție de zodie:

Berbec: Este un semn zodical nerăbdător şi îi place să aibă mereu parte de acţiune. El nu vrea numai să arate tuturor că este numărul unu, dar vor să o facă cât mai repede posibil. Nu îi plac refuzurile şi devine stresat atunci când e lăsat să aştepte prea mult timp. Pentru a se relaxa, acesta are nevoie de exerciţii de yoga.

Taur: Siguranţa pe toate planurile vieţii joacă un rol foarte important în fericirea unui Taur. Atunci când este împins într-o situaţie în care nu se simte confortabil, nivelul de stres creşte. Are nevoie de o pace generală a minţii pentru a avea cele mai bune rezultate. El ar putea să se relaxeze prin multe moduri, cum ar fi ascultarea muzicii, gătitul sau reînnoirea garderobei.
 
Gemeni: Au rareori momente de cădere. Stimularea constantă e la de necesară pentru ei ca şi oxigenul, însă uneori devine prea mult pentru ei. Ei trebuie să fie atenţi la câte planuri îşi fac şi ce promisiuni fac oamenilor. Păstrarea lucrurilor simple şi ieşirea ocazională din scena socială este cea mai bună modalitate de a combate stresul. De asemenea, exerciţiile de respiraţie pot contribui, de asemenea, la menţinerea unei minţi concentrate.
 
Rac: Este foarte preocupat de oamenii din jurul lui. Dacă va vedea că cineva la care ţine nu o duce bine, atunci cu siguranţă se va stresa. Timpul petrecut acasă cu iubitul sau o simplă cină alături de familie poate face minuni pentru un Rac anxios. Este important, de asemenea, să-şi amintească că are nevoie de timp doar pentru el, cum ar fi o plimbare de unul singur care îl va scăpa de toate grijile.
 
Leu: Încrezătorul Leu e cel mai fericit atunci când se află în lumina reflectoarelor. El se va preface deseori că nu e stresat, dar nu e deloc aşa. Deoarece natura lui protectoare îl poate determina să-şi asume o mulţime de responsabilităţi, Leul devine extrem de stresat. El va trebui să se echilibreze prin distracţie, mergând la o petrecere, cântând, dansând sau mergând la un spectacol de comedie.
 
Mai multe pe eva.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: stres zodii presiune nativi zodiac Horoscop
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close