Antena 3 CNN International News CNN: Twitter se pregătește să negocieze cu Elon Musk oferta de a cumpăra platforma de socializare

CNN: Twitter se pregătește să negocieze cu Elon Musk oferta de a cumpăra platforma de socializare

CNN relatează că membrii consiliului de administrație Twitter s-au reunit ieri pentru a analiza oferta de preluare a companiei făcută de Elon Musk.

CNN: Twitter se pregătește să negocieze cu Elon Musk oferta de a cumpăra platforma de socializare
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Rafael Henrique
de Mia Lungu    |    25 Apr 2022   •   18:11

Consiliul de administrație Twitter s-a reunit ieri pentru o discuție despre oferta de preluare a lui Elon Musk, un potențial preludiu al negocierilor cu CEO-ul Tesla despre următorii pași, relatează CNN.

O sursă familiarizată cu subiectul a confirmat că o ședință a consiliului de administrație a avut loc ieri și a spus că discuțiile despre oferta lui Musk au devenit serioase.Sursa a vorbit după ce Wall Street Journal a dat vestea că "cele două părți se întâlnesc", iar "compania de social media ar putea fi mai receptivă la o înțelegere".

"Twitter reevaluează oferta lui Musk, poate fi mai deschis la tranzacții", a fost titlul principal al publicației, iscând noi speculații despre viitorul Twitter.

New York Times a avansat povestea la câteva ore după Jurnal, raportând că consiliul de administrație Twitter sa întâlnit inițial "duminică dimineața pentru a discuta" oferta lui Musk, adăugând că "consiliul de administrație al lui Twitter a plănuit să se întâlnească cu partea domnului Musk mai târziu duminică pentru a discuta alte detalii în jurul unei potențiale înțelegeri."

Reporterul Wall Street Journal, Cara Lombardo, a scris că ȚTwitter aruncă o privire nouă asupra ofertei și este mai probabil decât înainte să încerce să negocieze" adăugând că "situația se mișcă rapid".

Twitter – care se tranzacționează în prezent cu aproximativ 49 de dolari pe acțiune, mai puțin decât oferta de 54,20 dolari pe acțiune a lui Musk – urmează să raporteze câștigurile din primul trimestru joi după-amiază. Compania va trebui să abordeze oferta lui Musk până atunci, dacă nu înainte.

Duminică seara, singura declarație a companiei a fost următoarea: "Așa cum a anunțat anterior, Consiliul continuă să efectueze o revizuire atentă, cuprinzătoare și deliberată pentru a determina cursul de acțiune în interesul Companiei și al tuturor acționarilor Twitter".

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close