Antena 3 CNN Life Cu ce să înlocuiești carnea ca să slăbești

Cu ce să înlocuiești carnea ca să slăbești

Cu ce să înlocuiești carnea ca să slăbești
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Mai 2017   •   15:29

Dacă dorești să faci o schimbare în alimentația ta, care să te ajute să pierzi și câteva kilograme bune, atunci îți arătăm o alternativă sănătoasă pentru a înlocui consumul de carne.

Este cunoscută ideea conform căreia atunci când mănânci carne este bine să ai și o porție de legume alături pentru a ajuta organismul și totodată pentru a-i oferi energia necesară ca să digere proteina animală.

Potrivit clicksanatate.ro, o alternativă bună și sănătoasă a cărnii este ciuperca.

Dacă înlocuiești carnea cu ciuperci, vei avea un trup așa cum ți-ai dorit.

În urma studiilor efectuate de către cercetatorii de la Școala de Sănătate Publica Johns Hopkins Bloomberg din Baltimore, Maryland, pe un eșantion de 73 de adulți, femei în mare parte s-a descoprit că ciupercile sunt un înlocuitor excelent al cărnii, cu precizarea că dacă le consumăm în mod constant organismul nostru va fi mult mai puternic și mai sănătos.

Această schimbare te scapă de minim 3 kilograme. Practic studiul a avut ca rezultat la persoanele studiate, cel puțin 3 kilograme în minus, iar un anumit tip de ciuperci, mai exact cele champinion, se pară că protejează femeile de apariția cancerului la sân.

Ciupercile sunt pline de nutrimenți, antioxidanți și o doză semnificativă de vitamina D.

Conțin și proteine exact ca și carnea, doar că în cazul lor proteina este de origine vegetală. Lipsa carbohidraților și a grăsimilor le fac să treacă în topul alimentelor bune de consumat în dietă.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close