Antena 3 CNN Life Familie 10 lucruri foarte enervante pentru barbati

10 lucruri foarte enervante pentru barbati

10 lucruri foarte enervante pentru barbati
12 Feb 2014   •   20:38

Femeile pot fi bune si sunt adesea pe placul barbatilor. Cand vine vorba de relatii, uneori femeile pot avea comportamente nepotrivite. De cand miscarea feminista a castigat teren si a stabilit egalitatea intre sexe, balanta puterii a inceput sa se incline in celalalt sens, in favoarea femeilor.

Multe femei au inceput sa aplice tactici mai drastice, acceptate acum in plan social, si in relatii si sa se joace cu emotiile si egoul unui barbat. Astfel. Am facut un top 10 al celor mai crude feluri in care femeile ii trateaza pe barbati.

 

 

1. Numar gresit de telefon Te simti mandru si increzator acum ca ai facut rost de numarul ei de telefon. Sarmul si fizicul tau se pare ca au impresionat-o. Din nefericire, cand o suni nu iti mai raspunde. Sau, mai rau de atat, ti-a dat un numar inexistent sau gresit.

 

 

2. Folosesc barbatii pentru bauturi gratis Unele femei ies in oras cu gandul ca nu vor cheltui bani in baruri sau cluburi. Se bazeaza pe trucurile lor feminine care vor convinge barbatii sa le cumpere o bautura. Unele fete vor profita de ocazie si pentru a cunoaste barbatul in cauza, dar altele vor sa bea ceva, sa flirteze putin si apoi sa se mute la urmatorul barbat pentru a-i goli portofelul.

 

Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close