10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate

17 Iul 2013   •   11:43
10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate
  Adevarul este ca aproape oricine s-a gandit, fie si pentru o clipa, cum ar fi daca ar avea o aventura cu femeia/barbatul superb/a care tocmai a intrat pe usa, chiar daca este implicat intr-o relatie stabila si fericita. Bineinteles, daca ai fost infidel/a numai cu gandul nu inseamna ca vei trece la fapte imediat. In acelasi timp, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa stii despre infidelitate si pe care nu ti le-a mai spus nimeni pana acum, daca i fost vreodata tentat/a sa faci pasul:

 

1. Te-ai putea intreba cum te-ai putut indragosti de un trisor Natura ilicita a relatiei tale, inseamna ca nu poti sa te indragostesti de primul/a barbat/femeie care ti-a iesit in cale. Chiar daca te vei implica intr-o relatie cu cineva casatorit/a, in momentul in care nu va putea fi alaturi de tine, invariabil vei gandi: „E cu altcineva”. La fel te vei crede si daca el/ea dintr-un motiv sau altul va fi distant/a, „Sigur are pe altcineva”.

 

2. Nicio relatie nu este perfecta Chiar atunci cand te astepti mai putin, iubitul/a ta perfect/a – cel/a pentru care ti-a risca chiar si viata se dovedeste a avea ceva de ascuns, va face ceva ce te va irita, dezamagi sau deziluziona. Bratele in care ai fi dorit sa scapi de apatia sotiei/sotului tau devin indiferente; cel/a la care visai se dovedeste a fi o persoana lipsita de incredere in propriile forte. Si atunci realizezi ca orice relatie implica si sacrificiu, iar descoperirea s-ar putea dovedi dureroasa.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

 

x close