Antena 3 CNN Life Familie 10 lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu

10 lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu

10 lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu
25 Dec 2014   •   19:49

  Bărbaţii implicaţii în relaţii de cuplu ştiu că există o mulţime de momente când ar trebui să-şi muşte limba şi să tacă. Întrebări de genul „Această rochie mă face grasă?” şi „Crezi că blonda aia e tare?” sunt puse săptămânal şi nu există un răspuns corect la ele pentru bărbaţii care sunt într-o relaţie de cuplu. Iată câteva lucruri pe care n-ar trebuie să le spui când te afli într-o relaţie de cuplu, dacă nu-ţi doreşti să dormi, în cel mai fericit caz, singur pe canapeaua din sufragerie.

Relaţie de cuplu # 1: Am ieşit la o cafea cu fosta iubită Ce-ai făcut? Şi ai curajul să i-o spui cu atâta candoare? Îţi poţi închipui şi singur că un taifun va părea o uşoară ploaie de vară pe lângă izbucnirea de furie a iubitei tale. Niciodată nu trebuie să aduci în discuţie fosta… Cu atât mai mult să-i dezvălui soţiei că ai ieşit, chiar şi la o cafea cu ea.

Relaţie de cuplu # 2: (pune un nume aici) hai să încercăm poziţia asta Ar trebui să ştii deja că dacă o strigi pe iubita ta cu un alt nume de fată este de rău. Iar dacă ai făcut-o în timp ce faceţi amor lucrurile sunt cu atât mai grave. Pregăteşte-te pentru tot ce este mai rău ca şi pentru o perioadă lungă de… abstinenţă.

Citeste continuarea aici.


 

 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close