Antena 3 CNN Life Familie 12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii

12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii

12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii
20 Sep 2013   •   16:24

Site-ul Menshealth.com a realizat un studiu pe un esantion de peste 700 de femei in realizarea acestui material. Plus discutii cu nenumarati experti si specialisti, iar la final s-a ajuns la top 12 secrete despre sex pe care femeile isi doresc foarte mult sa le stie barbatii de langa ele.  

 

1. Concentrare pe moment! Oare care este cea mai buna metoda de a trezi toate simturile unei femei? Pasiunea – au raspuns 42% dintre ele. Si ca sa trezesti pasiunea, trebuie sa te concentrezi pe moment, nu sa fii cu mintea in alt parte. Sexul e ca o conversatie si femeia ar fi bine sa nu simta ca ai vrea sa faci conversatie la telefon, in loc sa conversezi cu ea.  Pe langa cuvintele in sine, si comunciarea non verbala e la fel de importanta: contactul vizual, atingerile si mangaierile, tandretea, toate fac parte din secretul de “deblocare” a femeilor.

 

 

2. Preludiul este principalul episod Preludiul este extrem de important, deoarece duce catre o actiune si mai importanta. Asadar, daca preludiul va fi mediocru, atunci si continuarea va fi la fel. Daca, insa, va implicati amandoi si creati o atmosfera incendiara, continuarea actului sexuala va fi pe masura. Doua din cinci femei au recunoscut ca au avut orgasm chiar in timpul preludiului. Pentru o reusita deplina, declarati-i partenerei ca v-ati dori vreo trei partide de sex fara penetrare, doar preludiu si atat. Veti avea surprize extrem de placute

 

 

3. Placerea si satisfactia sunt doua lucruri diferite

 
Dar vestea buna este ca le poti oferi iubitei pe amandoua. Atat femeile cat si barbatii au declarat ca sexul fara prezervativ e mult mai placut, totusi, femeile au declarat ca folosind protectie se simt mai in siguranta. Si daca se simt mai in siguranta, atunci simt si placerea si satisfactia mai bine. Cand stii ca esti in siguranta, te poti bucura de ambele mult mai mult.

 

 

4. “Usor” inseamna si altceva, dincolo de cuvantul in sine Nu inseamna neaparat sa actionezi chiar “usor”, ci sa fii mult mai atent la indiciile pe care ti le da ea. Daca la atingerea clitoridiana o femeie inspira brusc sau scoate un tipat, in loc sa geama de placere, inseamna ca n-ai nimerit-o. Nu te duce direct acolo, stimuleaz-o indirect intai si fii atent la felul in care te ghideaza pe mai departe, pas cu pas.

 

 

5. Ambientul este crucial pentru orgasm Si aici nu ne referim neparat la cearsafurile de bumbac, dar termostatul camerei in care va aflati joaca un rol crucial. Frigul si orgasmul nu prea fac casa buna impreuna. In cadrul studiului, nici o femeie cu picioarele reci nu a putut ajunge la orgasm. Dupa ce si-au pus sosete, au putut atinge punctul culminant.

 

 

6. Pozitiile pot fi imbunatatite Toate pozitiile clasice pot suferi imbunatatiri, menite sa aduca un plus de placere. Pentru pozitia misionarului, poti folosi cateva perne sub fund, care s-o ridice si sa faciliteze penetrarea in mod avantajos pentru amandoi. Daca ea sta deasupra, stimuleaz-o clitoridian cu doua degete, in forma de V. In pozitia pe la spate, ridica-I sezutul cu mainile, spre tine, tot pentru o penetrare desavarsita.

 

 

7. Orgasmul nu e vreo exclusivitate Numai una din cinci femei a afirmat ca au avut orgasm in timpul penetrarii. Restul a declarat ca-si doresc ca barbatii sa-si foloseasca mai mult mainile si gura. In total 90% dintre femeile din esantion au afirmat ca au atins orgasmul in timpul sexului oral sau cand au fost stimulate manual. Asadar, daca ti-e teama ca ar fi prea mult 20 de minute de stimulare orala, afla ca altfel e putin probabil s-o aduci la orgasm.

 

 

8. Nu termina partidele rapide cu “multumesc” Si asta pentru ca o vei face sa se simta prost: fiind vorba de o partida care a durat sub 10 minute, in mod sigur partenera nu a putut avea orgasm. Asadar, satisfactia a fost doar de partea ta, n-o face sa se simta folosita si atat. Imbratiseaz-o afectuos.

 

 

9. Punctul G are si alti amici. Gaseste-i! Punctul G si clitorisul nu sunt singurele tinte, in cazul in care nu stiai. Pe langa clitoris, mai ai uretra, vaginul, labiile mari, labiile mici, toate cu un rol individual extrem de important in procesul stimularii. Exploreaz-o fara sa te grabesti.

 

 

10. “Gata” nu inseamna ca e chiar gata Daca o femeie e deja lubrifiata, asta nu inseamna ca e deja pregatita pentru sex. Trebuie ca zona genitala sa fie foarte bine irigata, si vaginul sa se dilate. N-o penetra direct, imediat, asigura-te intai de cont actul penisului cu zona ei genitala exterioara.

 

 

11. Daca vrei sex, spala vasele Daca atentia unei femei e distrasa de tot felul de detalii pe care nu le gaseste la locul lor, n-o sa ai parte de actiune. O femeie nu e linistita si cu gandul la placere cu un teanc de vase nespalate, cu dezordine in casa  sau daca e terminata de oboseala. Da-i o mana de ajutor in treburile casei si incearca s-o ajuti sa se relaxeze.

 

 

12. Nu transforma orgasmul in unica ta tinta Studii sexuale demonstreaza un adevar unic: cu cat te straduiesti mai tare, cu atat ea va atinge mai greu orgasmul. Orice ai face, n-o intreba o data a doua minute: cum e? mai ai? Intreab-o, mai bine, daca ii place ce-i faci sau daca si-ar dori ca tu sa continui in directia respectiva. Si daca te astepti sa aiba orgasm in timpul penetrarii, mai bine termina tu primul, in loc sa mentii ritmul pentru o jumatate de ora. Femeile nu au orgasm de fiecare data, iar in timpul penetrarii, cu atat mai putin.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close