Antena 3 CNN Life Familie 13 lucruri nespuse pe care trebuie sa le stii despre sex

13 lucruri nespuse pe care trebuie sa le stii despre sex

13 lucruri nespuse pe care trebuie sa le stii despre sex
11 Oct 2012   •   23:01

Ideea de sexualitate si intimitate dintre oameni are o dinamica sustinuta si mereu se schimba si aduce noi valente in vietile noastre. Sunt momente in existenta fiecaruia in care suntem avizi dupa sex si ideea de intimitate cu partenerul, pe cand in alte momente nu stim cum sa fugim mai repede si sa evitam sexul.

Daca avem, insa, o relatie pe termen lung, sexul poate deveni ceva foarte plictisitor, daca nu avem grija mare sa nu ajungem in aceasta situatie.

In principiu, ingredientele pentru o relatie sexuala de succes sunt doua: dragostea si pasiunea. Daca, in ciuda trecerii timpului, va iubiti in continuare si va simtiti atrasi unul de celalalt, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.  In caz contrar, iata 13 secrete care v-ar putea da o mana de ajutor in acest sens.

 

1.  Sexul nu inseamna doar atractie fizica, dar… cu totii stim ca un aspect placut al fizicului nostru conteaza foarte tare intr-o relatie. Cu cat arati mai bine, cu atat mai sexy te simti si tu si, implicit partenerul va avea aceeasi senzatie in ceea ce te priveste. Ai grija de felul in care arati si incearca sa oferi celui de langa tine o imagine cat mai placuta.

 

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close