Antena 3 CNN Life Familie 14 lucruri pe care femeile le consideră sexy la un bărbat

14 lucruri pe care femeile le consideră sexy la un bărbat

14 lucruri pe care femeile le consideră sexy la un bărbat
26 Sep 2012   •   21:21

Multi barbati se considera sexy fara a sti si daca femeile ii percep astfel. In urma unui sondaj realizat printre reprezentantele sexului frumos, iata top 14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un barbat:

 

 

1. Umorul Cea mai usoara modalitate de a te transforma intr-un barbat dorit este simtul umorului, ceea ce explica succesul comediantilor in randul femeilor. Si nu este nici o surpriza ca unul dintre cele mai puternice afrodisiace, din toate timpurile, este rasul. Dupa cum nu poti sa nu respecti un om care poseda simtul umorului indiferet de modalitatea in care il foloseste: posturi amuzante pe blog, glume, bancuri sau chiar farse.

 

 

2. Ochii Poti afla o multime de lucruri despre un barbat doar uitandu-te in ochii lui. Spre exemplu culoarea ochilor sau daca il gasesti sau nu sexy.

 

 

3. Ingrijirea personala Nicio femeie nu va raspunde pozitiv avansurilor unui barbat care nu are grija de de felul in care arata.

 

 

4. Barba de doua zile Cele mai multe dintre femei se simt atrase de barbatii care au o barba de doua zile. Domnilor, acum stiti ce sa faceti pentru a cuceri inima unei femei.

 

 

5. Oblicii abdominali Doamnele au decis: oblicii abdominali sunt irezistibili, asa ca domnilor nu va ramane decat sa lucrati din greu la sala pentru a-i obtine.

 

 

6. Abilitatile culinare Chiar daca se spune ca inima unui barbat trece prin stomac, acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor. Iar in ziua de azi, cand femeile muncesc cot la cot cu barbatii la birou, un partener care sa stie sa gateasca valoreaza greutatea lui in aur.

 

 

7. Muschii abdominali

Un barbat cu un abdomen bine lucrat inseamna ca are un mijloc foarte puternic. La fel sunt si fanteziile doamnelor in legatura cu barbatii care au „pachetelele” la vedere.

 

 

8. Linia maxilarului

Femeile se dau in vant dupa barbatii cu un maxilar bine conturat.

 

 

9. Vorbirea fluenta a unei limbi straine

Doar un barbat special poate depune un efort intens pentru a petrece timp sa invete bine o limba straina. Iar femeile doresc sa aiba alaturi de ele barbati speciali.

 

 

10. Fundul

Nu doar barbatii admira fundul femeilor, ci si reprezentantele sexului frumos arunca priviri lacome asupra posterioarelor barbatilor.

 

 

11. Buzele

Buzele pline pot fi folosite la o multime de lucruri, toate extrem de sexy si atractive.

 

 

12. Sofatul calm si executat ca la carte

Barbatul care isi pastreaza calmul la volan este un barbat care nu-si pierde capul in alte situatii tensionate.

 

 

13. Umerii  

Umerii puternici sunt excelenti mai ales atunci cand doamnele au nevoie de cineva care sa le care cumparaturile.

 

 

14. Gropitele in obraji

Cate femei n-au cazut prada gropitelor pe care le fac unii barbati atunci cand zambesc?


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close