Antena 3 CNN Life Familie 3 semne că iubita ta e măritată

3 semne că iubita ta e măritată

3 semne că iubita ta e măritată
17 Oct 2012   •   21:26

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: ai gasit in sfarsit femeia visurilor tale, va simti bine unul in compania celuilalt, simti ca te indragostesti pana peste urechi si crezi ca nimic nu mai poate sta in calea fericirii voastre. Pana cand primesti un telefon suspect si un barbat furios te acuza ca ii distrugi casnicia. Femeia visurilor tale hotaraste ca e mai bine sa se intoarca la sot, iar tu ramai cu inima franta.

O astfel de situatie te poate destabiliza emotional. Iata 4 semne care pot indica faptul ca femeia cu care iti doresti o familie, are deja una si o tine destul de bine ascunsa.

 

1. Iti spune ca este “aproape” singura Cand o femeie iti spune ca este separata de sotul ei si ca divortul este “aproape” de final, ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare. “Aproape” divortata nu inseamna nimic. Dar daca divortul nu se finalizeaza, iar ea decide sa se intoarca la sot, tu poti sa suferi si psihic, si fizic, daca sotul gelos vrea sa se asigure ca vei sta departe de jumatatea lui.

 

 

2. Intalnirile cu ea sunt ciudate Vrea tot timpul sa mergeti la tine acasa? Ti-a spus vreodata unde sta? Ai vizitat-o vreodata acasa? Ti-a spus sa nu o suni si insista tot timpul sa fie ea cea care stabileste unde si cand va intalniti? Ti-a lasat doar numarul de telefon de la serviciu? Raspunsurile la aceste intrebari ar trebui sa te puna pe ganduri.

In plus daca vrea sa va intalniti numai intr-o anumita zona si numai la o anumita ora, este posibil sa evite acele locuri si ore in care ar putea fi vazuta de cineva cunoscut.

 

 




3. Evita sa vorbeasca despre familie si fostii iubiti
Discutiile despre ceilalti membri ai familiei sau despre relatiile anterioare sunt destul de normale intr-un cuplu. Daca observi ca iubita ta se fereste sa-ti dea astfel de detalii sau, mai mult, sesizezi ca este posibil sa te minta, atunci ar trebui sa fii mai atent si sa lamuresti situatia.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close