Antena 3 CNN Life Familie 4 sfaturi sa ii sporesti cheful de sex

4 sfaturi sa ii sporesti cheful de sex

4 sfaturi sa ii sporesti cheful de sex
02 Sep 2013   •   20:09
Nu este un lucru surprinzător ca, după 10-15 ani de căsnicie cheful de sex să tindă spre zero şi nu pentru că bărbaţii n-ar încerca. Potrivit unui studiu publicat într-o revistă de profil, femeile implicate într-o relaţie de lungă durată au raportat o scădere a chefului de sex de-a lungul timpului (–0.2% în fiecare lună) în vreme ce libidoul bărbaţilor rămâne la fel. Specialisţii în domeniul sexual susţin că pe măsură ce relaţia se maturizează pasiunea nebună de la început este înlocuită de afecţiunea mai puţin carnală dintre cei doi parteneri. Mai ales femeile îşi schimbă focusul, cheful de sex începe să se reducă în favoarea unei relaţii emoţionale mai puternice cu partenerul.
În cazul în care acum ţi-ai dat seama care sunt factorii care au dus la scăderea chefului de sex a soţiei tale – fără ca vreunul dintre voi să fie vinovat – însă îţi doreşti totuşi ca dorinţa sexuală să se ridice la acelaşi nivel ca în primele săptămâni ale relaţiei voastre, următoarele rânduri sunt clar pentru tine.
Iată ce trebuie să faci pentru ca şansele tale să crească vertiginos în ceea ce priveşte sporirea chefului de sex al soţiei tale: 
Complimentează-ţi soţia în fiecare zi şi cheful ei de sex va fi influenţat pozitiv
Îţi aduci cu siguranţa aminte de primele săptămâni ale relaţiei voastre când la fiecare întâlnire îi spuneai cât de bine arată sau cât de sexi este cu noua coafură.
 
Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close