Antena 3 CNN Life Familie 5 erori ale bărbaţilor in calea seductiei unei femei

5 erori ale bărbaţilor in calea seductiei unei femei

5 erori ale bărbaţilor in calea seductiei unei femei
24 Noi 2012   •   19:32
Pentru bărbaţi, femeile au reprezentat mereu un subiect interesant. De fapt, pentru bărbaţi, diferitele tehnici de atragere a femeilor sunt cele care le atrag atenţia. Unii spun că femeile sunt atât de uşor de cucerit, încât o poţi face fără ca măcar să realizezi asta. Bineînţeles, multe dintre metodele folosite sunt în afara controlului conştient şi sunt accesate numai accidental. Domnilor, iata şi o veste proastă! S-a dovedit ştiinţific că multe dintre strategiile pe care ei le considerau imbatabile au exact efectul contrar.
 Iată 5 tactici folosite de barbati in speranta ca reusesc sa atraga femeile dar care de fapt, in multe cazuri, le alungă.

Pentru bărbaţi # 1: Discuţiile cu ea
Se crede că una dintre cele mai bune metode de a cuceri o femeie este printr-o conversaţie inteligentă. Aşa că, după ce ai privit minute în şir o femeie superbă într-un club, îţi iei inima în dinţi şi o abordezi. Numai că după câteva schimburi de cuvinte observi că ea începe să bată în retragere. Cumva, cu cât vorbeşti mai mult cu atât femeia devine mai rigidă. Când, după 5 minute de conversaţie ciudată ea se ridică şi pleacă, tu rămâi în loc şi încerci să înţelegi ce s-a întâmplat.

Citeşte continuarea pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close