Antena 3 CNN Life Familie 5 lucruri pe care nu le stiai despre sani

5 lucruri pe care nu le stiai despre sani

5 lucruri pe care nu le stiai despre sani
21 Dec 2012   •   22:08

Cele mai multe dintre femei stiu ca trebuie sa-si examineze in fiecare luna sanii, insa au aparut noi studii care dezvaluie ca strangerea sanilor in mod regulat poate preveni aparitia cancerului. Cercetarea realizata de catre o Universitate din California a indicat faptul ca prin comprimarea sanailor se poate impiedica dezvoltarea celulelor maligne. „Iata cum forta fizica poate juca un rol important in dezvoltarea sau in regresia dezvoltarii celulelor canceroase. Celulele maligne n-au uitat starea de sanatate, au doar nevoie de indiciile potrivite care sa le reintroduca in modelul corect si sanatos de crestere”, a declarat Gautham Venugopalan, seful echipei de cercetare.

 

Iata si alte lucruri pe care femeile uita sa le faca si care pot avea un impact asupra starii lor de sanatate:

Despre sani #1: Consumul de cafea

Vesti proaste pentru doamnele si domnisoarele iubitoare de cafea. Cercetarile facute de Universitatea Lund din Suedia au descoperit ca jumatate dintre femei au o gena care leaga consumul de cafea de marimea sanilor. Concluzia la care au ajuns cercetatorii este urmatoarea: consumul de cafea micsoreaza sanii. In acelasi timp insa, alte studii au demonstrat ca riscul de a dezvolta cancer la sani poate fi redus prin consumul de cafea.

 

 

Despre sani # 2: Machiajul sfarcurilor

Multe femei folosesc anumite produse pentru buze si pometii, insa putine stiu ca, de asemenea, a fost inventat si machiajul pentru sfarcuri. Chiar daca nu s-a transformat intr-o moda, produsul pentru inrosirea sfarcurilor a fost folosit prima oara de catre o dansatoare cu scopul de a atrage atentia barbatilor asupra sanilor ei in timp ce dansa.

 

 

Despre sani # 3: Alaptarea si hidratarea sanilor

Un studiu publicat in Aesthetic Surgery Journal a scos la iveala faptul ca factorii de mediu joaca un rol deosebit in modul in care arata sanii odata cu trecerea timpului. Astfel, alaptarea face ca pieptul unei femei sa arate la fel de bine ca dupa hidratarea lor. In schimb, fumatul, alcoolul si sarcinile multiple au exact efectul contrar.

 

 

Despre sani # 4: Perna pentru sani

Este ok sa dormi pe burta, daca te gandesti ca asa scapi de sforait, insa este rau pentru forma sanilor. Acest obicei nu-ti aplatizeaza sanii, insa le poate schimba forma in timp. Asa ca daca iti place sa dormi pe burta ar trebui sa iei in calcul achizitionarea unei perne pentru sani.

 

 

Despre sani # 5: Masajul

Masajul are efecte excelente asupra sanilor. Printre rezultatele pozitive se pot enumera mentinerea formei, prevenirea lasarii sanilor, intarirea muschilor, stimularea circulatiei si a functionarii sistemului limfatic.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close