Antena 3 CNN Life Familie 5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre sex

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre sex

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre sex
14 Mai 2013   •   15:23
 

 

1. Obraznic este sexy O practica excitanta pentru multe cupluri este sa vorbeasca murdar in pat. Poate fi cat de obraznic sau cuminte vreti voi. Dar fii sigura ca partenerul tau nu depaseste limita intre murdar si dezgustator.

 

 

2. Orice e bine venit Ce era pana acum exagerat si era doar o fantezie, acum ca ti-ai lasat inhibitiile la o parte, poate deveni aplicabil. E acum momentul potrivit sa explorezi nebanuitul – sa incerci un menage a trois, sau orice altceva ti-ai dorit si nu ai facut pana acum. Daca este excitant pentru tine, sigur va fi orgasmic pentru partenerul tau.

 

 

3. Nu uita de degete! Ele, impreuna loburile urechilor si spatele genunchilor sunt zone erogene cheie si pentru barbati, si pentru femei.

 

 

4. Sexul ocazional nu este pentru toata lumea Poate suna ca o experienta distractiva, dar pentru multe femei nu este minunata. Un studiu al Universitatii Durham din 2008 arata mai putin de jumatate dintre femeile care au avut o aventura de-o noapte au sentimente pozitive in legatura cu asta. Suprinza sau nu: 85% din barbati cred ca a fost super.

 

 

5. Nimeni nu vrea sa stie detalii personale Scuteste-ti prietena, sora si in special colega de serviciu de detalii despre viata ta sexuala. Poate ca era distractiv sa imparasiti pareri cand aveati 20 de ani, dar acum ca femei in toata firea este jenant si nepotrivit. Pune-te in locul lor. Chiar vrei ca toti cunoscutii tai sa isi imagineze cum tu cu sotul tau o faceti pe acoperis? In plus, ceva neplacut poate ajunge la urechile lui si sa-i strice cheful data viitoare.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe Problemesex.ro.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close