Antena 3 CNN Life Familie 5 lucruri pentru care sa nu te mai ingrijorezi in timpul sarcinii

5 lucruri pentru care sa nu te mai ingrijorezi in timpul sarcinii

 5 lucruri pentru care sa nu te mai ingrijorezi in timpul sarcinii
14 Ian 2014   •   12:43
Nu exista femeie care sa nu intre in panica in momentul in care, la ecografie, se vad anumite discrepante in cresterea fatului. Mamicile isi fac mii de griji si se intreaba cu ce au gresit pentru a provoca asa ceva. Totusi, nu trebuie sa disperi daca ti se intampla si tie. Este bine sa-ti intrebi prietenii sau rudele daca au trecut printr-o astfel de situatie si vei vedea ca totul poate fi in regula.
Vestea ca esti insarcinata atrage dupa sine si infinite preocupari legate de lucrurile pe care ar trebui sa le faci si acelea pe care sa le eviti in timpul sarcinii, pentru a nu afecta dezvoltarea bebelusului. Dintre toate aspectele care te sperie si te ingrijoreaza, iata cinci pentru care nu ar trebui, de fapt, sa-ti faci vreo problema.

 

1. Pericolele vaccinarii
Potrivit specialistilor, vaccinurile din timpul sarcinii sunt o parte importanta a ingrijirii prenatale. Totusi, multe femei pun la indoiala eficacitatea vaccinurilor si se tem ca imunizarea impotriva diferitelor boli face mai mult rau decat bine bebelusului. Iata ce trebuie sa stii: vaccinurile importante in timpul sarcinii si peste care nu ar trebui sa sari sunt, in primul rand, vaccinul antigripal (mai ales daca urmeaza sezonul de gripa, adica sarcina ta cuprinde perioada septembrie – martie) si vaccinul DTP (diftero-tetano-pertussis).
 

Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close