5 mişcări sexuale care le dau gata pe femei

12 Noi 2012   •   19:18
5 mişcări sexuale care le dau gata pe femei
Cine este cel mai în măsură să vorbească despre ce vor femeile? Aţi ghicit, o femeie sau o revistă de femei. Mai ales că bărbaţii, încearcă fără succes, de secole să afle ce-şi vor femeile. Iar rezultatele nu sunt deloc pe măsura eforturilor depuse. Şi dacă tot îşi doresc să afle ce vor femeile, bărbaţii trebuie să fie atenţi la ce le spun urmaşele Evei, sau să lase mândria la o parte şi să frunzărească revistele pentru femei.

Până atunci vă oferim un top despre ce vor femeile în pat potrivit unui sondaj la care au participat 1.000 de femei.

Ce vor femeile # 1: Acordă atenţie sporită sânilor Cei mai mulţi dintre bărbaţi se concentrează pe sâni în timpul preludiului însă uită de ei în timpul marelui eveniment ceea ce are ca efect lipsa unei extrastimulări care ar putea-o conduce la un orgasm mai puternic. În plus, este nevoie ca bărbatul să acorde atenţie nu doar sfârcurilor de vreme ce tot sânul este plin de nervi. Când femeia se află deasupra bărbatul a trebui să-şi folosească degetele lent şi să traseze cercuri începând cu baza sânilor până la sfârcuri. Apoi, i-ar putea lua sânii în palma şi să se joace cu limba în jurul sfârcurilor, după care să-i ia în gură şi să-i sugă cu blândeţe.

Ce vor femeile # 2: Oferă-i un G-orgasm

Această zonă despre care se vorbeşte atât de mult este situată în interiorul vaginului, în spatele osului pubian. Unii doctori spun că este de mărimea unui bob de fasole.

Citeşte continuarea pe PROBLEMESEX.

x close