Antena 3 CNN Life Familie 5 mituri ridicole despre sex pe care multi le cred

5 mituri ridicole despre sex pe care multi le cred

5 mituri ridicole despre sex pe care multi le cred
04 Sep 2013   •   11:01

  Putini ar raspunde “nimic” la intrebarea “Ce stii despre sex?”. Cu toate acestea, circula o multime de lucruri gresit intelese despre sex, ceea ce contribuie la aparitia unor mituri greu de doborat… dar nu imposibil. Iata 5 dintre ele:

1. Ramai gravida imediat ce faci sex neprotejat sau deloc In realitate, spermatozoizii sunt foarte rezistenti. Ei pot trai pana la 5-7 zile (unii specialisti spun ca este posibil chiar si mai mult de o saptamana) in interiorul tractului genital, asteptand ovulul pentru a-l fecunda. Asa ca, daca faci sex neprotejat cu cateva zile inainte de ovulatie, este foarte posibila o sarcina.

2. Barbatii iubesc “sexul de ocazie”, iar femeile “sexul cu angajament”

Se spune ca femeile se gandesc imediat ce fac sex cu un barbat ca relatia lor a trecut intr-o noua etapa. In realitate, insa, femeilor le place la fel de mult ideea de sex de ocazie si fara obligatii, insa nu sunt toate dispuse sa o accepte. Si nu are nicio legatura cu angajamentul, ci cu faptul ca doar 35% dintre femei au orgasm “din prima” cu un barbat. Indiferent cat de “rea” este femeia cu care face sex, un barbat poate atinge orgasmul. Viceversa nu este valabila.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close