Antena 3 CNN Life Familie 5 sfaturi despre sex pentru cuplurile de lunga durata

5 sfaturi despre sex pentru cuplurile de lunga durata

5 sfaturi despre sex pentru cuplurile de lunga durata
21 Sep 2013   •   17:57

Cu putin efort si planificare poti readuce energia si pasiunea in casnicia ta, sustine Dorree Lynn, specialist in terapie de cuplu. Iata 4 sfaturi simple care va ajuta sa revigorati viata sexuala a cuplului, fara prea mult efort.  

 

1. Aveti din nou intalniri romantice Iesirile romantice seara sunt obligatorii. In mijlocul saptamanii imbracati-va frumos si luati o cina romantica in restaurantul favorit. Nu discutati despre rata la casa, parinti bolnavi sau programul de scoala al copiilor. Redescoperiti, intr-un mod romantic, persoana cu care v-ati casatorit.

 
 

 

2. Plecati intr-o vacanta Iesiti din rutina si, daca este posibil, mergeti intr-o excursie. Daca nu aveti nimic bugetat pentru astfel de lucruri atunci plimbati-va tinandu-va de mana, mergeti la un picnic sau vizitati un muzeu; orice activitate comuna de care sa va puteti bucura impreuna. Depasiti anumite granite.

 

 

3. Incercati ceva nou Fiti aventurosi in pat. Incercati pozitii noi, jucarii si fantezii.

 

 

4. Complimentati-va reciproc (spune-i cat de mult il/o doresti) O buna comunicare este obligatorie – si nu trebuie sa existe invinuiri din acest punct de vedere. Spune-i sau si mai bine arata-i ce doresti sau vrei in pat si in afara lui.

 

 

5. Preludiu incepe de dimineata Lucruri precum „te iubesc” spuse de dimineata, o imbratisare speciala la micul dejun, un SMS de genul „Ma gandesc la tine” in timp ce va aflati la birou sau prepararea retei favorite a iubitului/ei, toate acestea conteaza cand intra la preludiu. Iar seara sexul va fi mai fierbinte ca niciodata.

Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close