Cine poate sti mai bine ce-i place unui barbat, cand vine vorba despre sex, decat un alt barbat. Iata 5 sfaturi despre sex pe care doamnele ar trebui sa le puna in aplicare, venite de la consilieri maritali si sexologi.

 

1. Incearca sexul prin telefon
Cand se asteapta cel mai putin, suna-l si, cu o voce mieroasa si o respiratie gafaitoare, spune-i “Ma gandeam la tine si am vrut sa vad ce mai faci!”, apoi inchide-i. (Alexander James)
 

2. Lasa-ti portjartierul cand faci sexCiorapii si portjartierul sunt foarte sexy pentru un barbat, asa ca nu-i scoate atunci cand faceti sex. Puneti chilotii peste portjartier, tocmai ca sa nu-l dai jos cand scapi de ei. Barbatii sunt innebuniti cand simt finetea materialului in timp ce fac amor. (Alexander James)

 

3. Ai grija la igiena intimaFii intotdeauna pregatita. Poate sotul/iubitul vrea sa-ti faca o supriza si iti ofere un sex oral pe cinste. Daca esti epilata, ii va fi mult mai simplu si nu se va simti ca in fata unei cutii pline cu pisici paroase. (Al Needham)

 

4. Stimuleaza-l vizualJoaca-te in fata lui, fa striptease. Nu trebuie sa dai bani pe lenjerie sexy de lux. Important este sa-ti dai hainele jos intr-un mod cat mai incitant posibil. (Matt Wyman)

 

5. Fa-i surprizeTrimite-l la dus, iar cand se intoarce de acolo sa te gaseasca pregatita pentru cea mai fierbinte partida de sex din viata voastra. Sau, cand se intoarce de la munca, asteapta in cea mai sexy tinuta posibila si “ataca-l” imediat ce-si da haina jos.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.