Antena 3 CNN Life Familie 5 tipuri de barbati pe care femeile n-ar trebui sa le ocoleasca

5 tipuri de barbati pe care femeile n-ar trebui sa le ocoleasca

5 tipuri de barbati pe care femeile n-ar trebui sa le ocoleasca
20 Sep 2013   •   11:37
In anii de facultate nu intalnesti, de cele mai multe ori, cei mai interesanti dintre barbati. Poate fi destul de greu sa-i alegi pe cei care merita. Iata 5 tipuri de barbati pe care femeile n-ar trebui sa le ocoleasca.
 
1. Tipul diferit
Unul dintre lucrurile pozitive cand este vorba despre facultate este ca te poti intalni cu oameni care provin din medii diferite comparativ cu al tau. Daca esti o fata care provine dintr-un orasel mic din provincie, atunci iesirile in oras cu un tip dintr-un oras mai mare poate fi incitanta. Studentii straini, tipii carora le plac alte genuri muzicale sau acei barbati care au crescut intr-un cartier exclusivist au o perspectiva unica in ceea ce priveste viata, iar diferentele in cauza te pot ajuta sa te dezvolti. Imbratiseaza diferentele. Ar fi o mare greseala sa eviti relatiile inter rasiale din cauza diferentelor mari dintre voi, pentru ca poti avea probleme si cu un barbat care vine din acelasi mediu cu tine. In plus, exista ceva aproape electrizant in legatura cu conectarea cu cineva care nu este ca tine.
 
2. Barbatul care este pregatit pentru o relatie pe termen lung
Acest tip iti face cunostinta cu toti prietenii lui si este gata sa-si schimbe statusul pe retelele de socializare. In vreme ce toate acestea te-ar putea speria, mai ales la inceput, acest barbat ofera ceva ce nu poate lipsi din nicio relatie sanatoasa: stabilitate. Dorinta lui de a se implica intr-o relatie serioasa il face sa fie alaturi de tine cand ai inima zdrobita, sa te sune cu constinciozitate si sa-ti ofere un umar pe care sa te sprijini.

 
Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close