Antena 3 CNN Life Familie 6 greşeli crunte pe care femeile le fac în cuplu

6 greşeli crunte pe care femeile le fac în cuplu

6 greşeli crunte pe care femeile le fac în cuplu
09 Mai 2014   •   13:59

Evita urmatoarele greseli pentru a avea o relatie cat mai armonioasa si pentru a nu mai ajunge sa te plangi ca iubitul si-a pierdut interesul fata de tine! 

1. Sa pari prea disponibila

Este recomandat sa nu iti neglijezi prietenii sau familia ori de cate ori apare in viata ta un nou partener. Barbatii se plang intotdeauna ca ceea ce este prea “la indemana” le rapeste exact cea mai interesanta parte, anume cucerirea. Cu cat te bucuri mai mult de viata, cu atat mai mult va dori el sa devina o parte din ea.

2. Tentativa de a transforma un “baiat rau” intr-un “baiat cuminte”

Nu este usor sa pui capat unei relatii, dar in unele cazuri este mai bine sa fii singura decat sa fii intr-o relatie in care te simti singura. Desi poate cochetezi cu ideea de a-i da o noua sansa, probabilitatea ca el sa se transforme dintr-un rebel in printul pe cal alb este foarte mica. Plus ca sexul opus se plange mereu ca femeile vor sa-i disciplineze, sa-i faca baieti de casa si mereu bat apropouri despre casatorie si intemeierea unei familii.

3. Cautarea perfectiunii

Consilierii de familie recomanda sa te gandesti bine la calitatile care sunt necesare pentru ca relatia sa mearga, dar sa fii deschisa in privinta celorlaltor puncte forte. 

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close