Antena 3 CNN Life Familie 6 întrebări greşite pe care bărbaţii si le pun despre femei

6 întrebări greşite pe care bărbaţii si le pun despre femei

6 întrebări greşite pe care bărbaţii si le pun despre femei
26 Aug 2012   •   20:57

Când este vorba despre femei bărbaţii se confruntă cu o mulţime de întrebări fără răspuns. Iar de calitatea întrebările puse depinde calitatea răspunsurilor. Nu poţi să-ţi creşti cunoştinţele despre femei dacă nu ştii ce să întrebi sau pe cine să întrebi. Mulţi oameni pun întrebări greşite fără ca măcar să realizeze acest lucru. Iată câteva întrebări pe care bărbaţii continuă să le pună despre femei, alături de întrebările pe care ar trebui să le pună, dacă vor un răspuns căre să-i lumineze.

 

 

Despre femei # 1: De ce femeile se îndrăgostesc mereu de ticăloşi?

Întrebarea corectă este: Ce-i place fetei (de care sunt îndrăgostit) la un bărbat?

Eşti atras de fete doar pentru că arată bine sau că zâmbesc frumos? Cum ar trebui să fie?

Trebuie să recunoşti că femeile evaluează bărbaţii din mai multe puncte de vedere. Chiar şi cea mai superficiaă femeie din lume este interesată de minimum 2 lucruri. Cum arată? Bani? Faimă?, Mărimea penisului? Oricare dintre aceste lucruri se pot afla pe lista unei femei, ceea ce înseamnă mai mult decât drăguţ/ticălos. Şi nu uita un lucru: fiecare femeie este diferită.

Tocmai de aceea bărbaţii trebuie să ştie că un comportament corespunzător contează pentru femei, însă asta nu înseamnă că te şi primeşte în patul ei dacă nu ai şi celelalte lucruri de care este interesată.

 

 

 

Despre femei # 2: Ce vrea o femeie să spună atunci când se referă la X?

Întrebarea corectă este: Ce vrei să spui atunci când te referi la X? (Planul A)

Crezi sau nu însă nu există nici un cod universal al femeilor. O femeie care spune că “nu sunt pregătită pentru a intra într-o relaţie” poate însemna că, dintr-un motiv sau altul, este îngrozită de ideea de a avea un iubit. Poate fi un răspuns politicos pentru că nu se simte atrasă de tine. Sau poate încerca să te manipuleze  şi să vadă cât de mult o doreşti. Ori poate consideră cuvântul “relaţie” prea conformist şi tot ce-şi doreşte este o partidă sexuală.

Probabil că acum te întrebi cum ai putea afla răspunsul corect. Deşi pare nebunesc, cel mai bine este s-o întrebi direct.

 

Întrebarea corectă este: Ce-a vrut să spună Y când s-a referit la X? (Planul B)

În acest caz ar trebui să întrebi pe cineva care o cunoaşte. Nu întreba pe cineva care ştie femeile ci pe cineva care o ştie pe Y.

 

 

Despre femei # 3: De ce femeiele superbe tânjesc după complimente pretinzând că sunt urâte/grase?

Întrebarea corectă este: Cât de mult se teme această femeie de ideea de a fi grasă/urâtă?

Prima percepţie greşită este că femeile ştiu că nu sunt grase sau urâte, însă tânjesc după complimente sau le place să-i joace pe degete pe bărbaţi. Acest lucru este posibil, însă de obicei, femeia poate crede despre ea că este grasă sau urâtă având în vedere modelele promovate.

Adevărul este că orice femeie poate avea zilele ei mai puţin bune în care se simte grasă şi urâtă mai ales dacă poată anumite haine sau are o coafură care n-o avantajează. Însă, după ce aceste zile trec, după ce şi-a cumpărat o nouă rochie sau se întoarce de la coafor se va simţi din nou atractivă.

 

 

 

Despre femei # 4: De ce femeile nu spun niciodată dacă ceva nu este în regulă?

Întrebarea corectă este: Care este motivul pentru care nu-mi spune ce nu merge?

Prima posibilitate poate avea legătură cu faptul că ceea ce tu ai făcut rău este atât de evident încât ea crede că tu faci un joc şi nu înţelege ce urmăreşti.

Cea de-a doua posibilitate este legată de faptul că este atât de clar (pentru ea) încât a realizat că se află într-o relaţie cu un bărbat care nu înţelege nevoile celuilalt dacă nu i se arată negru pe alb. Pur şi simplu nu vrea să fie nevoită să explice zilnic ce este greşit la faptul că ai ratat ziua ei de naştere din cauză că ai fost la o băută cu băieţii şi alte situaţii de acest gen. Şi atunci de ce să se transforme într-un Sisif pentru tot restul vieţii?

Ce-a de-a treia posibilitate este legată de faptul că vrea să faci ceva din propria iniţiativă, precum să o complimentezi pentru noua tunsoare sau s-o întrebi cum şi-a petrecut ziua.

 

 

 

Despre femei # 5: De ce femeile ne bat atât la cap cu machiajul, hainele, patofii când ştiu că bărbaţii preferă frumuseţea naturală?

Întrebarea corectă este:

A) Chiar fac asta pentru bărbaţi?

B) Ce înseamnă pentru tine natural?

 

Înainte de orice, credeţi că tot ce fac femeile au ca scop plăcerea bărbaţilor? În momentul în care o femeie îşi cumpără haine noi, cine credeţi că le va remarca? Alte femei şi homosexualii.

Răsfoieşte pentru câteva momente revistele pentru femei şi vei descoperi pe copertă o femeie frumoasă şi în interior vor fi trucuri care să le ajute să arate precum acel model. Orice femei care se respectă de pe acest glob este la curent cu moda şi n-o să-şi dorească vreodată să fie văzută de colege purtând haine care nu sunt la modă.

Cele mai multe dintre femei îşi stabilesc standardele în funcţie de grupul din care fac parte. Iar când îşi cumpără haine nu se gândesc la iubiţi, este vorba numai de standardele grupului.

 

 

Despre femei # 6: De ce bărbaţii trebuie să se zbată atât de mult pentru a intra într-o relaţie în vreme ce femeile doar stau acolo şi-şi aleg bărbatul dorit?

Întrebarea corectă este: De ce mă uit mereu la femeile care pot alege orice bărbat îşi doresc?

Statistic vorbind numărul femeilor care pot avea orice bărbat îşi doresc este mult mai mic decât cele care pot. Însă, probabil că tu le priveşti pe primele fără, să zicem, să le observi şi pe prietenele lor, mai puţin strălucitoare.

Există o mulţime de femei, unele dintre ele chiar disperate, singure şi care petrec o mulţime de ore gândindu-se la ce ar trebui să facă şi cum să facă ca să-şi atingă scopul. De multe ori renunţă şi la demnitate, fără succes însă.

 

 

Citeste zilnic si alte articole noi despre sexualitate pe Problemesex.ro.




×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close