6 poziţii amuzante pe care să le încerci diseară

23 Mar 2013   •   20:16
6 poziţii amuzante pe care să le încerci diseară
Nu esti sigur de ce, insa viata voastra sexuala nu mai este deloc ce-a fost odata. La primele voastre intalniri nu va puteati tine mainile departe de corpul celuilalt cat era noaptea de lunga. Insa in ultima vreme abia aveti enegia de a ramane trezi pana la ora 10 p.m. In timp ce unul dintre voi urmareste  show-ul preferat in pat, celalalt sforaie puternic. Iar asta nu este deloc sexy.

Insa tie iti place sexul si femeia/barbatul cu care il faceai. Asa ca te intrebi care este problema.

Sexul n-ar trebui sa fie spontan si plin de pasiune, asa ca in filme? Nu, nu intotdeauna! Adevarul este ca sexul poate deveni plictisitor dupa o vreme, daca sunteti implicati intr-o relatie de multi ani. Si din cauza oboselii de cele mai multe ori faceti dragoste in pozitia misionarului. Aveti nevoie de idei noi. Iar pozitiile despre care veti citi mai jos pot fi un punct de pornire si de reamintire a chimiei sexuale care existat intre voi si datorita careia acum formati un cuplu:

 
 

1. Muntele magic Ati stiut de ce ati cumparat toate acele perne decorative. Asa ca asezati-le unele peste altele pana veti obtine un mini-munte. Femeia se aseaza pe burta in timp ce barbatul se pozitioneaza in spatele ei. Ea va fi incantata de modul in care pernele matasoase se vor freca de pielea ei, iar el se va delecta de atingerea pielii ei catifelate.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

x close