Antena 3 CNN Life Familie 6 sfaturi sa depasesti infidelitatea

6 sfaturi sa depasesti infidelitatea

6 sfaturi sa depasesti infidelitatea
15 Iul 2014   •   19:13

O aventura atunci cand esti implicat intr-o relatie pe termen lung ar putea pune capat relatiei. Insa nu intotdeauna, o aventura poate insemna sfarsitul unei relatii. De fapt, ar putea fi un nou inceput apropiindu-i si mai mult pe cei doi. Exista insa lucruri pe care trebuie sa le urmaresti cu atentie daca vrei o relatie sanatoasa, care sa dureze dupa o aventura. Iata 6 sfaturi pentru orice cuplu care a trecut printr-o asemenea experienta:

Sfaturi pentru cel/a inselat/a 1. Intelege realitatea acestei aventuri

Daca el sau ea a iesit cu altcineva, nu conteaza daca a facut sex sau nu. In ambele cazuri este vorba despre infidelitate, insa daca au facut amor, lucrurile pot degenera. Daca au facut sex, adevarul este ca e greu de trecut peste un asemenea lucru. Totusi, ar fi posibil daca s-a intamplat o singura data. Daca a fost de doua ori sau mai mult, atunci este mai greu de iertat pentru ca nu exista nicio certitudine ca nu se mai intampla si in viitor.

 

2. Ia o decizie in ceea ce priveste caracterul partenerului/ei

Daca consideri ca nu este de incredere trebuie sa mergi mai departe. Tu te vei indoi mereu, iar el/ea va simti ca nu-ti va putea niciodata castiga increderea.

Citeste continuarea aici.


 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close